Guyot J

Contactgegevens Guyot J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guyot J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guyot J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Albert Elisabeth 204; 7134; Binche (Péronnes-lez-Binche), België

Telefoon (phone): 064 36 62 90 (+32-064 36 62 90) 064 36 62 90 (+32-064 36 62 90)

Fax (fax): +32 (58) 160-62-84 +32 (58) 160-62-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guyot J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guyot J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guyot J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guyot J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guyot J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guyot J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guyot J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guyot J
Products information Guyot J

BTW identificatienummer (tax): BE03323333740
Ondernemingsnummer: 6122375488
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 518,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Guyot J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guyot J
(Get full report from official database of BE for Guyot J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guyot J
Addition kinds of activities for Guyot J

8399. Sociale diensten, nec | Social services, nec
20230302. Gedroogde crème | Dried cream
23110100. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
34960301. Klemmen en bevestigingen, gemaakt van gekochte draad | Clips and fasteners, made from purchased wire
58120114. Sushi bar | Sushi bar

Werken bij Guyot J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guyot J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guyot J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guyot J. Looking for open vacancies in other companies

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Customer Service (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service zijn je voornaamste taken: - Maximalizeren van klantentevredenheid - Opvolgen van klanten orders - Communiceren met interne/extere stakeholders, team leaders en managers - Informeren van de klant - Participeren in constante verbetering

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO

    Type: Studentenjob

    Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Psycholoog voor volwassenen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde psycholoog die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk

Zoek naar antwoorden van Guyot J in sociale netwerken
Look for responds of Guyot J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guyot J. Laat een reactie achter voor Guyot J. Guyot J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guyot J. Leave a respond for Guyot J. Guyot J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guyot J op de google maps. Adres en contacten Guyot J
Location of Guyot J on the google maps. Address and contacts of Guyot J

Andere gerelateerde bedrijven als come Guyot J Guyot J: Germinal Beerschot Antwerpen | CAMPING WESERTAL | ST-MOULIN JEAN-BENO?T | Medgenix Benelux NV-SA | Baro B

Other related companies as Guyot J: Germinal Beerschot Antwerpen | CAMPING WESERTAL | ST-MOULIN JEAN-BENO?T | Medgenix Benelux NV-SA | Baro B

Guyot J is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Guyot J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03323333740. Het bedrijf Guyot J bevindt zich op het adres: Rue Albert Elisabeth 204; 7134; Binche (Péronnes-lez-Binche). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 518,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Guyot J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Guyot J is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guyot J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guyot J, openstaande posities, locatie van Guyot J op de kaart.

Guyot J is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Guyot J, company assigned to the tax number BE03323333740. The company Guyot J is located at the address: Rue Albert Elisabeth 204; 7134; Binche (Péronnes-lez-Binche). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 518,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in Guyot J were not found.
The main activity of Guyot J is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Guyot J is not available. You also can look at reviews of Guyot J, open positions, location of Guyot J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guyot J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guyot J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guyot J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guyot J, employees, financial statistics.