Gregoire Hugues

Contactgegevens Gregoire Hugues: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gregoire Hugues: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gregoire Hugues

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Casquette 42; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 223 56 52 (+32-04 223 56 52) 04 223 56 52 (+32-04 223 56 52)

Fax (fax): +32 (65) 263-46-69 +32 (65) 263-46-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gregoire Hugues: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gregoire Hugues"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gregoire Hugues"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gregoire Hugues, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gregoire Hugues. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gregoire Hugues, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gregoire Hugues. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gregoire Hugues
Products information Gregoire Hugues

BTW identificatienummer (tax): BE06688720703
Ondernemingsnummer: 1706146240
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Gregoire Hugues zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gregoire Hugues
(Get full report from official database of BE for Gregoire Hugues)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gregoire Hugues
Addition kinds of activities for Gregoire Hugues

267800. Kantoorartikelen | Stationery products
32990101. Ingebouwde mica | Built-up mica
36439904. Bliksembeveiligingsapparatuur | Lightning protection equipment
36479908. Subway auto verlichting fixtures | Subway car lighting fixtures
38510108. Montages, bril en bril | Mountings, eyeglass and spectacle
50820402. Crushing, pulveriseren en screening machines | Crushing, pulverizing and screening machinery
83610106. Weeshuis | Orphanage

Werken bij Gregoire Hugues: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gregoire Hugues: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gregoire Hugues. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gregoire Hugues. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • Student technieker zomer (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Evergem zijn we op zoek naar een laatstejaarsstudent die deze zomer kan werken als technieker om nadien eventueel vast in dienst te treden. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van rotererende industriële machines. Je werkt dus vaak op verplaatsing. Je werkt daguren maar je dient wel flexibel te zijn hierin.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • Dossierbeheer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Brecht - Hoogstraten. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

Zoek naar antwoorden van Gregoire Hugues in sociale netwerken
Look for responds of Gregoire Hugues in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gregoire Hugues. Laat een reactie achter voor Gregoire Hugues. Gregoire Hugues bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gregoire Hugues. Leave a respond for Gregoire Hugues. Gregoire Hugues on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gregoire Hugues op de google maps. Adres en contacten Gregoire Hugues
Location of Gregoire Hugues on the google maps. Address and contacts of Gregoire Hugues

Andere gerelateerde bedrijven als come Gregoire Hugues Gregoire Hugues: Van Cutsem P | HENRI VANHORENBEKE | Belgian Wood Center NV | SOPHIE CARLIER | ABDEL CARS

Other related companies as Gregoire Hugues: Van Cutsem P | HENRI VANHORENBEKE | Belgian Wood Center NV | SOPHIE CARLIER | ABDEL CARS

Gregoire Hugues is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gregoire Hugues, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06688720703. Het bedrijf Gregoire Hugues bevindt zich op het adres: Rue de la Casquette 42; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 222,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Gregoire Hugues zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gregoire Hugues is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gregoire Hugues is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gregoire Hugues, openstaande posities, locatie van Gregoire Hugues op de kaart.

Gregoire Hugues is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gregoire Hugues, company assigned to the tax number BE06688720703. The company Gregoire Hugues is located at the address: Rue de la Casquette 42; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 222,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in Gregoire Hugues were not found.
The main activity of Gregoire Hugues is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gregoire Hugues is not available. You also can look at reviews of Gregoire Hugues, open positions, location of Gregoire Hugues on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gregoire Hugues, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gregoire Hugues, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gregoire Hugues, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gregoire Hugues, employees, financial statistics.