Dirckx Inge

Contactgegevens Dirckx Inge: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dirckx Inge: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dirckx Inge

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 60; 1570; Galmaarden, België

Telefoon (phone): 054 58 80 39 (+32-054 58 80 39) 054 58 80 39 (+32-054 58 80 39)

Fax (fax): +32 (14) 896-30-62 +32 (14) 896-30-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dirckx Inge: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dirckx Inge"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dirckx Inge"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dirckx Inge, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dirckx Inge. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dirckx Inge, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dirckx Inge. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dirckx Inge
Products information Dirckx Inge

BTW identificatienummer (tax): BE03667205810
Ondernemingsnummer: 1197204589
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Dirckx Inge zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dirckx Inge
(Get full report from official database of BE for Dirckx Inge)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dirckx Inge
Addition kinds of activities for Dirckx Inge

0912. vinvis | Finfish
25410102. Display armaturen, hout | Display fixtures, wood
28430300. Verwerkende assistenten | Processing assistants
28449903. Manicure preparaten | Manicure preparations
30520201. Autoslang, kunststof | Automobile hose, plastic
34430103. Kolommen (fractie, etc.): Metalen plaat | Columns (fractioning, etc.): metal plate
35599926. Screening apparatuur, elektrisch | Screening equipment, electric
59470101. Kunstwerk en gravures | Artcraft and carvings
82999905. Kookschool | Cooking school

Werken bij Dirckx Inge: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dirckx Inge: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dirckx Inge. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dirckx Inge. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • Student zorg of verpleegkunde wzc De Meers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: WOON EN ZORGCENTRUM DE MEERS

    Type: Studentenjob

    De Meers in Waregem is een woonzorgcentrum van het OCMW met een hart voor zorg en zin in zorg. Wij bieden een aangepaste woongelegenheid aan bejaarden en jongere zorgbehoevenden ongeacht hun filosofische, ethische, culturele en politieke overtuiging of hun financiële situatie. Wij leggen de klemtoon op kwalitatief hoogstaande zorg voor onze bewoners. Daarnaast streven wij ook naar een positief werkklimaat waarin onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Interesse om tijdens de weekends of om deze zomer aan de slag te gaan als jobstudent verpleging of verzorging in wzc De Meers? Contacteer dan zo snel mogelijk de personeelsdienst van OCMW Waregem: 056 62 87 40 of [email protected] of https://www.jobsolutions.be/register/803/personal

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • pilates instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

Zoek naar antwoorden van Dirckx Inge in sociale netwerken
Look for responds of Dirckx Inge in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dirckx Inge. Laat een reactie achter voor Dirckx Inge. Dirckx Inge bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dirckx Inge. Leave a respond for Dirckx Inge. Dirckx Inge on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dirckx Inge op de google maps. Adres en contacten Dirckx Inge
Location of Dirckx Inge on the google maps. Address and contacts of Dirckx Inge

Andere gerelateerde bedrijven als come Dirckx Inge Dirckx Inge: PRESSING NO 1 | CENTRE DE BEAUTE IRENE KESSLER | Dupont S | Van De Vijver F | M.D.B. Laser NV

Other related companies as Dirckx Inge: PRESSING NO 1 | CENTRE DE BEAUTE IRENE KESSLER | Dupont S | Van De Vijver F | M.D.B. Laser NV

Dirckx Inge is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dirckx Inge, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03667205810. Het bedrijf Dirckx Inge bevindt zich op het adres: Stationsstraat 60; 1570; Galmaarden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 413,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Dirckx Inge zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dirckx Inge is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dirckx Inge is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dirckx Inge, openstaande posities, locatie van Dirckx Inge op de kaart.

Dirckx Inge is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dirckx Inge, company assigned to the tax number BE03667205810. The company Dirckx Inge is located at the address: Stationsstraat 60; 1570; Galmaarden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 413,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in Dirckx Inge were not found.
The main activity of Dirckx Inge is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dirckx Inge is not available. You also can look at reviews of Dirckx Inge, open positions, location of Dirckx Inge on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dirckx Inge, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dirckx Inge, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dirckx Inge, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dirckx Inge, employees, financial statistics.