Depuits Myriam

Contactgegevens Depuits Myriam: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Depuits Myriam: address, phone, fax, email, website, opening hours

Depuits Myriam

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Palmiers 25; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 735 02 53 (+32-02 735 02 53) 02 735 02 53 (+32-02 735 02 53)

Fax (fax): +32 (9) 513-11-61 +32 (9) 513-11-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Depuits Myriam: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Depuits Myriam"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Depuits Myriam"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Depuits Myriam, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Depuits Myriam. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Depuits Myriam, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Depuits Myriam. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Depuits Myriam
Products information Depuits Myriam

BTW identificatienummer (tax): BE03451873779
Ondernemingsnummer: 3073669433
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Depuits Myriam zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Depuits Myriam
(Get full report from official database of BE for Depuits Myriam)

Aanvulling soorten activiteiten voor Depuits Myriam
Addition kinds of activities for Depuits Myriam

017599. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
449300. jachthavens | Marinas
508801. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
824399. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec
01719906. Kruisbesboerderij | Gooseberry farm
28990201. Zuurweerstand voor etsen | Acid resist for etching
34440203. Elbows, voor luchtkanalen, kachelpijpen, enz .: plaatwerk | Elbows, for air ducts, stovepipes, etc.: sheet metal
36470108. Spotlights, motorvoertuig | Spotlights, motor vehicle
37140112. Brandstofpompen, motorvoertuig | Fuel pumps, motor vehicle
58130203. Gentlemens club | Gentlemens club

Werken bij Depuits Myriam: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Depuits Myriam: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Depuits Myriam. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Depuits Myriam. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • MACHINEBEDIENAAR METAAL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator zal je instaan voor het instellen en bedienen van de machines in het atelier

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Elektricien kastenbouw (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een elektricien kastenbouw (m/v). Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van verpakkingsmachines en volledige lijnen van de voedingsindustrie. Taken: - voorbereidend werk aan elektrische kasten - bekabelen van elektrische componenten

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Logopedist(e) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ALFAMED

    Type: Zelfstandige activiteit

    de KINDERPOLI is een multidisciplaire kinderpraktijk. We zoeken een dynamische logopedist(e) met focus op taal- en leerproblemen alsook (taal)ontwikkelingsstoornissen.

Zoek naar antwoorden van Depuits Myriam in sociale netwerken
Look for responds of Depuits Myriam in social networks

Lees alle opmerkingen voor Depuits Myriam. Laat een reactie achter voor Depuits Myriam. Depuits Myriam bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Depuits Myriam. Leave a respond for Depuits Myriam. Depuits Myriam on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Depuits Myriam op de google maps. Adres en contacten Depuits Myriam
Location of Depuits Myriam on the google maps. Address and contacts of Depuits Myriam

Andere gerelateerde bedrijven als come Depuits Myriam Depuits Myriam: Manacor | AVENA | Immox NV | MESTDAGH | Omexpert SPRL

Other related companies as Depuits Myriam: Manacor | AVENA | Immox NV | MESTDAGH | Omexpert SPRL

Depuits Myriam is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Depuits Myriam, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03451873779. Het bedrijf Depuits Myriam bevindt zich op het adres: Rue des Palmiers 25; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Depuits Myriam zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Depuits Myriam is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Depuits Myriam is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Depuits Myriam, openstaande posities, locatie van Depuits Myriam op de kaart.

Depuits Myriam is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Depuits Myriam, company assigned to the tax number BE03451873779. The company Depuits Myriam is located at the address: Rue des Palmiers 25; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in Depuits Myriam were not found.
The main activity of Depuits Myriam is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Depuits Myriam is not available. You also can look at reviews of Depuits Myriam, open positions, location of Depuits Myriam on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Depuits Myriam, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Depuits Myriam, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Depuits Myriam, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Depuits Myriam, employees, financial statistics.