HUIS SARLEE BABY-JUNIOR

Contactgegevens HUIS SARLEE BABY-JUNIOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS SARLEE BABY-JUNIOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS SARLEE BABY-JUNIOR

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): SINT-JOZEFSSTRAAT 1; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11223111 (+32-11223111) 11223111 (+32-11223111)

Fax (fax): +32 (53) 744-82-53 +32 (53) 744-82-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS SARLEE BABY-JUNIOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS SARLEE BABY-JUNIOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS SARLEE BABY-JUNIOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS SARLEE BABY-JUNIOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS SARLEE BABY-JUNIOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS SARLEE BABY-JUNIOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS SARLEE BABY-JUNIOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS SARLEE BABY-JUNIOR
Products information HUIS SARLEE BABY-JUNIOR

BTW identificatienummer (tax): BE07292419433
Ondernemingsnummer: 3195343017
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in HUIS SARLEE BABY-JUNIOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding; Babyspullen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS SARLEE BABY-JUNIOR
(Get full report from official database of BE for HUIS SARLEE BABY-JUNIOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS SARLEE BABY-JUNIOR
Addition kinds of activities for HUIS SARLEE BABY-JUNIOR

01619900. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
28340202. Barbiturinezuur farmaceutische preparaten | Barbituric acid pharmaceutical preparations
31990300. Leren riem en strapping | Leather belting and strapping
36710101. Reproductie van beeldbuis | Picture tube reprocessing
37319905. Radar torens, zwevend | Radar towers, floating
39490304. Opvallende (ponsen) zakken | Striking (punching) bags
50490101. Analytische instrumenten | Analytical instruments
50830400. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment

Werken bij HUIS SARLEE BABY-JUNIOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS SARLEE BABY-JUNIOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS SARLEE BABY-JUNIOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS SARLEE BABY-JUNIOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kuringen, 8 uur per week. (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week wonende te Kuringen. Ze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Dakwerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GELDHOF WERRY

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

  • JUNIOR MANAGER - ZARA HOME WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ZARA HOME Wijnegem

    Type: Vaste Job

    Als Junior Manager ben je de rechterhand van de Assistant Shop Manager voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt het verkoopsteam en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

  • Afwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

    Type: Flexijob

    u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

  • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van HUIS SARLEE BABY-JUNIOR in sociale netwerken
Look for responds of HUIS SARLEE BABY-JUNIOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS SARLEE BABY-JUNIOR. Laat een reactie achter voor HUIS SARLEE BABY-JUNIOR. HUIS SARLEE BABY-JUNIOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS SARLEE BABY-JUNIOR. Leave a respond for HUIS SARLEE BABY-JUNIOR. HUIS SARLEE BABY-JUNIOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS SARLEE BABY-JUNIOR op de google maps. Adres en contacten HUIS SARLEE BABY-JUNIOR
Location of HUIS SARLEE BABY-JUNIOR on the google maps. Address and contacts of HUIS SARLEE BABY-JUNIOR

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS SARLEE BABY-JUNIOR HUIS SARLEE BABY-JUNIOR: CHRISTIAN VERBOOMEN | PAUL JOOS | BART BRUGGEMAN | GARAGE ROSSITO | ANDRE PEETERS

Other related companies as HUIS SARLEE BABY-JUNIOR: CHRISTIAN VERBOOMEN | PAUL JOOS | BART BRUGGEMAN | GARAGE ROSSITO | ANDRE PEETERS

HUIS SARLEE BABY-JUNIOR is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS SARLEE BABY-JUNIOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07292419433. Het bedrijf HUIS SARLEE BABY-JUNIOR bevindt zich op het adres: SINT-JOZEFSSTRAAT 1; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding; Babyspullen. Producten gemaakt in HUIS SARLEE BABY-JUNIOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS SARLEE BABY-JUNIOR is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS SARLEE BABY-JUNIOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS SARLEE BABY-JUNIOR, openstaande posities, locatie van HUIS SARLEE BABY-JUNIOR op de kaart.

HUIS SARLEE BABY-JUNIOR is a company, that was registered 2014 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is HUIS SARLEE BABY-JUNIOR, company assigned to the tax number BE07292419433. The company HUIS SARLEE BABY-JUNIOR is located at the address: SINT-JOZEFSSTRAAT 1; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Baby- and kinderkleding; Babyspullen. Products created in HUIS SARLEE BABY-JUNIOR were not found.
The main activity of HUIS SARLEE BABY-JUNIOR is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS SARLEE BABY-JUNIOR is not available. You also can look at reviews of HUIS SARLEE BABY-JUNIOR, open positions, location of HUIS SARLEE BABY-JUNIOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS SARLEE BABY-JUNIOR, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS SARLEE BABY-JUNIOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS SARLEE BABY-JUNIOR, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS SARLEE BABY-JUNIOR, employees, financial statistics.