Delmé Katleen

Contactgegevens Delmé Katleen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delmé Katleen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delmé Katleen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rink 26; 1600; Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): 02 305 82 36 (+32-02 305 82 36) 02 305 82 36 (+32-02 305 82 36)

Fax (fax): +32 (9) 182-44-83 +32 (9) 182-44-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delmé Katleen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delmé Katleen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delmé Katleen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delmé Katleen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delmé Katleen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delmé Katleen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delmé Katleen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delmé Katleen
Products information Delmé Katleen

BTW identificatienummer (tax): BE06507995605
Ondernemingsnummer: 1031036376
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 862,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Delmé Katleen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delmé Katleen
(Get full report from official database of BE for Delmé Katleen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delmé Katleen
Addition kinds of activities for Delmé Katleen

7215. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
209699. Aardappelchips en soortgelijke snacks, nec | Potato chips and similar snacks, nec
238903. kostuums | Costumes
369100. Oplaadbatterijen | Storage batteries
79299902. Actrice | Actress

Werken bij Delmé Katleen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delmé Katleen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delmé Katleen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delmé Katleen. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalmedewerker - Dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak regio Waregem zijn we op zoek naar een metaalbewerker voor in het atelier.

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van Delmé Katleen in sociale netwerken
Look for responds of Delmé Katleen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delmé Katleen. Laat een reactie achter voor Delmé Katleen. Delmé Katleen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delmé Katleen. Leave a respond for Delmé Katleen. Delmé Katleen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delmé Katleen op de google maps. Adres en contacten Delmé Katleen
Location of Delmé Katleen on the google maps. Address and contacts of Delmé Katleen

Andere gerelateerde bedrijven als come Delmé Katleen Delmé Katleen: COIFFURE ANTONIA | VABEMA | D. PEETERS | F. HUBERT | Erge Sports SA

Other related companies as Delmé Katleen: COIFFURE ANTONIA | VABEMA | D. PEETERS | F. HUBERT | Erge Sports SA

Delmé Katleen is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delmé Katleen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06507995605. Het bedrijf Delmé Katleen bevindt zich op het adres: Rink 26; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 862,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Delmé Katleen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delmé Katleen is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delmé Katleen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delmé Katleen, openstaande posities, locatie van Delmé Katleen op de kaart.

Delmé Katleen is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delmé Katleen, company assigned to the tax number BE06507995605. The company Delmé Katleen is located at the address: Rink 26; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 862,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in Delmé Katleen were not found.
The main activity of Delmé Katleen is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Delmé Katleen is not available. You also can look at reviews of Delmé Katleen, open positions, location of Delmé Katleen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delmé Katleen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delmé Katleen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delmé Katleen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delmé Katleen, employees, financial statistics.