De Wagter Ch

Contactgegevens De Wagter Ch: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Wagter Ch: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Wagter Ch

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Théo Vanpé 16; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 660 77 38 (+32-02 660 77 38) 02 660 77 38 (+32-02 660 77 38)

Fax (fax): +32 (53) 849-73-51 +32 (53) 849-73-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Wagter Ch: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Wagter Ch"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Wagter Ch"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Wagter Ch, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Wagter Ch. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Wagter Ch, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Wagter Ch. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Wagter Ch
Products information De Wagter Ch

BTW identificatienummer (tax): BE03549102783
Ondernemingsnummer: 3190673828
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in De Wagter Ch zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Wagter Ch
(Get full report from official database of BE for De Wagter Ch)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Wagter Ch
Addition kinds of activities for De Wagter Ch

501400. Banden en buizen | Tires and tubes
01719908. Framboos boerderij | Raspberry farm
22111112. Ratine, katoen | Ratine, cotton
22849900. Draadmolens, nec | Thread mills, nec
28420109. Veegverbindingen, olie- of waterabsorberende, klei of zaagsel | Sweeping compounds, oil or water absorbent, clay or sawdust
31310303. Zolen, schoen en boot: behalve rubber, kunststof, enz. | Soles, shoe and boot: except rubber, plastics, etc.

Werken bij De Wagter Ch: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Wagter Ch: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Wagter Ch. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Wagter Ch. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

 • Tuinier (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

 • Schrijnwerker (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime schrijnwerker met een passie voor hout. Het gaat om binnenschrijnwerk vooral in het atelier maar ook een mogelijkheid op de baan

 • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

 • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

 • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Centric Belgium NV

  Type: Vaste Job

  Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

 • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

 • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: LIESENBORGS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van De Wagter Ch in sociale netwerken
Look for responds of De Wagter Ch in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Wagter Ch. Laat een reactie achter voor De Wagter Ch. De Wagter Ch bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Wagter Ch. Leave a respond for De Wagter Ch. De Wagter Ch on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Wagter Ch op de google maps. Adres en contacten De Wagter Ch
Location of De Wagter Ch on the google maps. Address and contacts of De Wagter Ch

Andere gerelateerde bedrijven als come De Wagter Ch De Wagter Ch: Point du Jour (Le) | PARIKO | JORIS SCHEPENS | De Klap | RASA, ABUL

Other related companies as De Wagter Ch: Point du Jour (Le) | PARIKO | JORIS SCHEPENS | De Klap | RASA, ABUL

De Wagter Ch is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Wagter Ch, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03549102783. Het bedrijf De Wagter Ch bevindt zich op het adres: Avenue Théo Vanpé 16; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Wagter Ch zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Wagter Ch is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Wagter Ch is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Wagter Ch, openstaande posities, locatie van De Wagter Ch op de kaart.

De Wagter Ch is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Wagter Ch, company assigned to the tax number BE03549102783. The company De Wagter Ch is located at the address: Avenue Théo Vanpé 16; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Wagter Ch were not found.
The main activity of De Wagter Ch is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Wagter Ch is not available. You also can look at reviews of De Wagter Ch, open positions, location of De Wagter Ch on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Wagter Ch, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Wagter Ch, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Wagter Ch, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Wagter Ch, employees, financial statistics.