De Waele Birgit

Contactgegevens De Waele Birgit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Waele Birgit: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Waele Birgit

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergstraat 43; 1910; Kampenhout (Berg), België

Telefoon (phone): 016 65 67 55 (+32-016 65 67 55) 016 65 67 55 (+32-016 65 67 55)

Fax (fax): +32 (55) 219-60-70 +32 (55) 219-60-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Waele Birgit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Waele Birgit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Waele Birgit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Waele Birgit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Waele Birgit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Waele Birgit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Waele Birgit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Waele Birgit
Products information De Waele Birgit

BTW identificatienummer (tax): BE03168426513
Ondernemingsnummer: 4257995605
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in De Waele Birgit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Waele Birgit
(Get full report from official database of BE for De Waele Birgit)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Waele Birgit
Addition kinds of activities for De Waele Birgit

723100. Schoonheidswinkels | Beauty shops
20240306. Rijstgerichte desserts, bevroren | Rice-based desserts, frozen
25110207. Zilverkisten: hout | Silverware chests: wood
33310101. Blister koper | Blister copper
35429917. Robots voor het vormen van metalen: persen, extruderen, enz. | Robots for metal forming: pressing, extruding, etc.
35670202. Metalen smeltovens, industrieel: brandstofafgevuurd | Metal melting furnaces, industrial: fuel-fired
56320201. dancewear | Dancewear
70110304. Resort hotel, franchise | Resort hotel, franchised
79991204. Rodeo operatie | Rodeo operation

Werken bij De Waele Birgit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Waele Birgit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Waele Birgit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Waele Birgit. Looking for open vacancies in other companies

 • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

 • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

 • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

 • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Daoust Vilvoorde

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

 • Huishoudhulp regio Sint-Joris - voltijds / deeltijds (SINT-JORIS)

  Regio: SINT-JORIS

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Joris zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

 • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Helpdesk medewerker (nachtdienst) (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DRAC

  Type: Vaste Job

  Hapbit® is een vernieuwend en dynamisch bedrijf in volle groei: in de laatste twee jaar is het aantal medewerkers (bijna) vertienvoudigd en we staan nu ook te trappelen om de internationale markt omver te blazen! Daar zullen we natuurlijk vaardige collega’s voor nodig hebben die de Hapbit® mentaliteit vol enthousiasme willen omhelzen en hun schouders kunnen zetten onder heel uitdagende – lees, nog nooit eerder uitgevoerde- projecten. We specialiseren in IT-oplossingen op maat, maar zien het ook veel groter dan dat. Door steeds op zoek te gaan naar betere, snellere, duurzamere en efficiëntere manieren om bestaande systemen te optimaliseren en nieuwe toepassingen te verzinnen voor bestaande technologieën, slagen we er al jaren in om unieke en vooruitstrevende, betrouwbare producten en diensten aan te bieden. Functieomschrijving Als helpdesk medewerker sta je in voor de first/second line support van onze klanten over heel België. Je beantwoordt vragen, luistert aandachtig naar de problemen die beschreven worden, stelt opvolgvragen, reikt oplossingen aan en escaleert problemen naar second line support en onze field service engineers, waarbij je waakt over de voortgang van gestelde prioriteiten en werkzaamheden. Zowel telefonisch als via elektronische communicatiemiddelen zal je de klanten met raad en daad bijstaan waarna je het contact in het systeem registreert met de genomen acties. Soms zijn stalen zenuwen en engelengeduld geen overbodige luxe, maar met een beetje gezond verstand, relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor heb je de vrijheid om op je eigen manier onze klanten van de beste service te voorzien. Momenteel is Hapbit® op zoek naar 1 HELPDESK MEDEWERKER voor maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 06.00

 • Draaier frezer (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

  Type: Vaste Job

  Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

 • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Ausy Finance

  Type: Vaste Job

  Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

 • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Aarschot- Diest (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

 • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Tony Schoukens

  Type: Werfreserve

  Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van De Waele Birgit in sociale netwerken
Look for responds of De Waele Birgit in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Waele Birgit. Laat een reactie achter voor De Waele Birgit. De Waele Birgit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Waele Birgit. Leave a respond for De Waele Birgit. De Waele Birgit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Waele Birgit op de google maps. Adres en contacten De Waele Birgit
Location of De Waele Birgit on the google maps. Address and contacts of De Waele Birgit

Andere gerelateerde bedrijven als come De Waele Birgit De Waele Birgit: Braet K | Crido | Van Roosbroeck M | CH?TELET MOTOR SERVICE | Lutjeharms H

Other related companies as De Waele Birgit: Braet K | Crido | Van Roosbroeck M | CH?TELET MOTOR SERVICE | Lutjeharms H

De Waele Birgit is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Waele Birgit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03168426513. Het bedrijf De Waele Birgit bevindt zich op het adres: Bergstraat 43; 1910; Kampenhout (Berg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 609,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Waele Birgit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Waele Birgit is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Waele Birgit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Waele Birgit, openstaande posities, locatie van De Waele Birgit op de kaart.

De Waele Birgit is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Waele Birgit, company assigned to the tax number BE03168426513. The company De Waele Birgit is located at the address: Bergstraat 43; 1910; Kampenhout (Berg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 609,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Waele Birgit were not found.
The main activity of De Waele Birgit is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Waele Birgit is not available. You also can look at reviews of De Waele Birgit, open positions, location of De Waele Birgit on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Waele Birgit, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Waele Birgit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Waele Birgit, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Waele Birgit, employees, financial statistics.