De Vos Eddy

Contactgegevens De Vos Eddy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vos Eddy: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vos Eddy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapellestraat 115; 9800; Deinze (Astene), België

Telefoon (phone): 09 386 59 80 (+32-09 386 59 80) 09 386 59 80 (+32-09 386 59 80)

Fax (fax): +32 (63) 259-74-21 +32 (63) 259-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vos Eddy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vos Eddy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vos Eddy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vos Eddy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vos Eddy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vos Eddy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vos Eddy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vos Eddy
Products information De Vos Eddy

BTW identificatienummer (tax): BE09838500976
Ondernemingsnummer: 9615203857
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in De Vos Eddy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vos Eddy
(Get full report from official database of BE for De Vos Eddy)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vos Eddy
Addition kinds of activities for De Vos Eddy

138100. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
472599. Touroperators, nec | Tour operators, nec
20839903. Malt bijproducten | Malt byproducts
30530000. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
35630200. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
36769900. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
36769903. varistoren | Varistors
38120112. Schuif de hellingindicatoren | Glide slope indicators
50510202. Zwarte plaat, ijzer of staal | Black plate, iron or steel
59930000. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands

Werken bij De Vos Eddy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vos Eddy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vos Eddy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vos Eddy. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

 • Allround medewerker sanitair | Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze te klant te Bocholt zijn we opzoek naar een allround medewerker. Onderstaand de uit te voeren taken. elektriciteitswerken uitvoeren toestellen plaatsen installeren van cv en sanitaire voorzieningen

 • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

 • heftruckchauffeur 2 ploegen (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in kunststofverwerking zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur, de rechterhand van de ploegchef: je bent verantwoordelijk voor het overzicht over 23 machines. je waakt over de orde, netheid en veiligheid. Je staat in voor het aanvullen van de borden aan elke machine. afvoeren een aanvoeren van paletten en containers, karton, grondstoffen, kleurstoffen,... aflossing van de pauzes. voorbereiden en uitvoeren van de ploegwissels. printen van etiketten en registeren in Axapta. uitvoeren van kleurwissels samen met operator.

 • Technisch tekenaar - groeiende firma regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een technisch tekenaar.  Taakomschrijving: Uittekenen van verandaconstructies in hout/aluminium. Uitwerken van een project van A-Z

 • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: DORIFRAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

  Regio: STEVOORT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

 • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

 • CHAPPELEGGER (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

 • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: 2SENSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

 • Zaalmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Restaurant Jour de fête

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van De Vos Eddy in sociale netwerken
Look for responds of De Vos Eddy in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vos Eddy. Laat een reactie achter voor De Vos Eddy. De Vos Eddy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vos Eddy. Leave a respond for De Vos Eddy. De Vos Eddy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vos Eddy op de google maps. Adres en contacten De Vos Eddy
Location of De Vos Eddy on the google maps. Address and contacts of De Vos Eddy

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vos Eddy De Vos Eddy: FA. ROBBEDOES | JOHAN VAN HAEVERBEKE | B.C. STRIKE LINE 300 | PATRICIA DE BONDT | PAUL GILSON

Other related companies as De Vos Eddy: FA. ROBBEDOES | JOHAN VAN HAEVERBEKE | B.C. STRIKE LINE 300 | PATRICIA DE BONDT | PAUL GILSON

De Vos Eddy is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vos Eddy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09838500976. Het bedrijf De Vos Eddy bevindt zich op het adres: Kapellestraat 115; 9800; Deinze (Astene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 507,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Vos Eddy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vos Eddy is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vos Eddy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vos Eddy, openstaande posities, locatie van De Vos Eddy op de kaart.

De Vos Eddy is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vos Eddy, company assigned to the tax number BE09838500976. The company De Vos Eddy is located at the address: Kapellestraat 115; 9800; Deinze (Astene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 507,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Vos Eddy were not found.
The main activity of De Vos Eddy is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vos Eddy is not available. You also can look at reviews of De Vos Eddy, open positions, location of De Vos Eddy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vos Eddy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vos Eddy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vos Eddy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vos Eddy, employees, financial statistics.