De Vooght Sandra

Contactgegevens De Vooght Sandra: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vooght Sandra: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vooght Sandra

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ronkenburgstraat 16; 9340; Lede, België

Telefoon (phone): 053 80 63 92 (+32-053 80 63 92) 053 80 63 92 (+32-053 80 63 92)

Fax (fax): +32 (87) 766-70-19 +32 (87) 766-70-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vooght Sandra: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vooght Sandra"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vooght Sandra"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vooght Sandra, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vooght Sandra. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vooght Sandra, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vooght Sandra. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vooght Sandra
Products information De Vooght Sandra

BTW identificatienummer (tax): BE08233123779
Ondernemingsnummer: 8979919433
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in De Vooght Sandra zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vooght Sandra
(Get full report from official database of BE for De Vooght Sandra)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vooght Sandra
Addition kinds of activities for De Vooght Sandra

0782. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
106100. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
347100. Plating en polijsten | Plating and polishing
20139900. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
30691602. Tape, drukgevoelig: rubber | Tape, pressure sensitive: rubber
39520202. Dozen, schetsen en verf | Boxes, sketching and paint

Werken bij De Vooght Sandra: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vooght Sandra: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vooght Sandra. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vooght Sandra. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

 • Productie operator in de chemie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf met een vestiging te Beveren Zijn we op zoek naar een productie operator in de chemie (m/v) - Heb jij ervaring als operator ? - Wil jij graag in een volcontinue shift werken? - Ben jij niet bang je handen vuil te maken? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Je wordt ingezet als productieoperator voor het opvolgen van het maalproces van de glasvezel. Je staat hiervoor aan de luchtstraalmolen. Je volgt het maalproces op, wat betekent dat je de luchtstraalmolen opstart, afstelt en stopt en eventuele storingen opvolgt. Het is ook mogelijk dat je ingezet wordt als spinner. Dit takenpakket bestaat uit het aanspinnen van de glasvezels. Dit is een uitvoerende en handmatige job. Je werkt in het glasvezelteam nauw samen met collega’s.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kortrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een poetsvrouw of poetsman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Stagiair HR Consultant voor werving en selectie van bedienden (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Studentenjob

  Synergie Careers, divisie van Synergie Interim, legt de focus op het screenen van bedienden en kaderleden. Momenteel staat onze afdeling Aalst/Dendermonde open voor het begeleiden van een stagiair(e). Jouw takenpakket zal bestaan uit de volgende zaken: Zoeken naar kwalitatieve kandidaten op de jobsites Telefonisch screenen van kandidaten Bijwonen van interviews op kantoor met (op langere termijn) eventueel zelfstandig interviewen Administratieve verwerking van dossiers van kandidaten Afname en interpretatie van testen Posten van vacatures op de verschillende jobsites ....

 • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

 • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

  Type: Vaste Job

  Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

 • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

 • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO GENT) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Commercieel Adviseur Bank (regio Gent) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Gent Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Gent. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

 • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

 • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

 • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

 • Hypnotherapeut (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van De Vooght Sandra in sociale netwerken
Look for responds of De Vooght Sandra in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vooght Sandra. Laat een reactie achter voor De Vooght Sandra. De Vooght Sandra bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vooght Sandra. Leave a respond for De Vooght Sandra. De Vooght Sandra on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vooght Sandra op de google maps. Adres en contacten De Vooght Sandra
Location of De Vooght Sandra on the google maps. Address and contacts of De Vooght Sandra

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vooght Sandra De Vooght Sandra: EUROPABANK | Europtica | A. SCHL?GEL | TRENDHOPPER | Eurorepar

Other related companies as De Vooght Sandra: EUROPABANK | Europtica | A. SCHL?GEL | TRENDHOPPER | Eurorepar

De Vooght Sandra is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vooght Sandra, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08233123779. Het bedrijf De Vooght Sandra bevindt zich op het adres: Ronkenburgstraat 16; 9340; Lede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Vooght Sandra zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vooght Sandra is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vooght Sandra is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vooght Sandra, openstaande posities, locatie van De Vooght Sandra op de kaart.

De Vooght Sandra is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vooght Sandra, company assigned to the tax number BE08233123779. The company De Vooght Sandra is located at the address: Ronkenburgstraat 16; 9340; Lede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Vooght Sandra were not found.
The main activity of De Vooght Sandra is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vooght Sandra is not available. You also can look at reviews of De Vooght Sandra, open positions, location of De Vooght Sandra on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vooght Sandra, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vooght Sandra, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vooght Sandra, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vooght Sandra, employees, financial statistics.