De Vleeschouwer G

Contactgegevens De Vleeschouwer G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vleeschouwer G: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vleeschouwer G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Melkerijstraat 4; 9185; Wachtebeke, België

Telefoon (phone): 09 345 01 32; 09 345 71 44; 09 345 99 71 (+32-09 345 01 32; 09 345 71 44; 09 345 99 71) 09 345 01 32; 09 345 71 44; 09 345 99 71 (+32-09 345 01 32; 09 345 71 44; 09 345 99 71)

Fax (fax): +32 (19) 808-63-94 +32 (19) 808-63-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vleeschouwer G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vleeschouwer G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vleeschouwer G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vleeschouwer G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vleeschouwer G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vleeschouwer G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vleeschouwer G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vleeschouwer G
Products information De Vleeschouwer G

BTW identificatienummer (tax): BE09004638671
Ondernemingsnummer: 7238861083
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 622,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in De Vleeschouwer G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vleeschouwer G
(Get full report from official database of BE for De Vleeschouwer G)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vleeschouwer G
Addition kinds of activities for De Vleeschouwer G

342599. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
913100. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
22210305. Georgettes | Georgettes
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
26530102. Display artikelen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, corrugated: made from purchased materials
31310104. Veters, schoenen en laars: leer | Laces, shoe and boot: leather
36340308. Ventilatoren, propeller (venster type): huishouden | Fans, propeller (window type): household
87340100. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories

Werken bij De Vleeschouwer G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vleeschouwer G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vleeschouwer G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vleeschouwer G. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

 • Productiearbeider puntjeslijn (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant, gelegen regio Diest, zijn we op zoek naar een medewerker puntjeslijn Taakomschrijving: - Etiketten instellen, nazicht op data - klantnaam etc; - Doosjes plooien; - Verpakte paté inleggen in doosjes. - uitkloppen van paté, die hierna met machines worden uitgesneden in puntjes

 • IT-Verkoper M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

 • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

 • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

 • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Key Account Manager (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: INFOHOS SERVICES

  Type: Vaste Job

  Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected]

 • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: KLAVERTJE 4

  Type: Werfreserve

  Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van De Vleeschouwer G in sociale netwerken
Look for responds of De Vleeschouwer G in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vleeschouwer G. Laat een reactie achter voor De Vleeschouwer G. De Vleeschouwer G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vleeschouwer G. Leave a respond for De Vleeschouwer G. De Vleeschouwer G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vleeschouwer G op de google maps. Adres en contacten De Vleeschouwer G
Location of De Vleeschouwer G on the google maps. Address and contacts of De Vleeschouwer G

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vleeschouwer G De Vleeschouwer G: NOEL DEVLAMINCK | Compta-Projet-Assur scris | MARIA MERENS | HUBERTY ROLANDE | Geerts M

Other related companies as De Vleeschouwer G: NOEL DEVLAMINCK | Compta-Projet-Assur scris | MARIA MERENS | HUBERTY ROLANDE | Geerts M

De Vleeschouwer G is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vleeschouwer G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09004638671. Het bedrijf De Vleeschouwer G bevindt zich op het adres: Melkerijstraat 4; 9185; Wachtebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 622,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Vleeschouwer G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vleeschouwer G is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vleeschouwer G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vleeschouwer G, openstaande posities, locatie van De Vleeschouwer G op de kaart.

De Vleeschouwer G is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vleeschouwer G, company assigned to the tax number BE09004638671. The company De Vleeschouwer G is located at the address: Melkerijstraat 4; 9185; Wachtebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 622,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Vleeschouwer G were not found.
The main activity of De Vleeschouwer G is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vleeschouwer G is not available. You also can look at reviews of De Vleeschouwer G, open positions, location of De Vleeschouwer G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vleeschouwer G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vleeschouwer G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vleeschouwer G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vleeschouwer G, employees, financial statistics.