De Vlaminck C

Contactgegevens De Vlaminck C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vlaminck C: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vlaminck C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogstraat 99; 8540; Deerlijk, België

Telefoon (phone): 056 70 39 49 (+32-056 70 39 49) 056 70 39 49 (+32-056 70 39 49)

Fax (fax): +32 (56) 232-28-90 +32 (56) 232-28-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vlaminck C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vlaminck C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vlaminck C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vlaminck C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vlaminck C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vlaminck C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vlaminck C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vlaminck C
Products information De Vlaminck C

BTW identificatienummer (tax): BE06173187255
Ondernemingsnummer: 3145080566
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 775,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in De Vlaminck C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vlaminck C
(Get full report from official database of BE for De Vlaminck C)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vlaminck C
Addition kinds of activities for De Vlaminck C

17710301. Blacktop (asfalt) werk | Blacktop (asphalt) work
22119902. Zakken en zakken, katoen | Bags and bagging, cotton
35110203. Stoommachines | Steam engines
78190502. Laboratorium, film | Laboratory service, motion picture
87419907. Verpleeg- en persoonlijke zorgfaciliteitsbeheer | Nursing and personal care facility management

Werken bij De Vlaminck C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vlaminck C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vlaminck C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vlaminck C. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

 • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

 • Tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een organisatie regio Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller.  Je zal de functie van credit controller A-Z op jouw nemen:  Banken inboeken Rappels sturen Mails mbt openstaande facturen beantwoorden/doorsturen naar de betreffende afdeling/opvolgen Dossiers advocaten voorbereiden Administratieve taken Boekhoudsysteem: Autoline  Stuur bij interesse je cv, alsook een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. 

 • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

 • Onderhoudsmechanieker (PROVEN)

  Regio: PROVEN

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de ruime regio van Poperinge , zoeken we dringend een technieker . Je staat in voor preventief en curatief onderhoud op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je werkt in 2-ploegen. Optie vast.

 • Dispatcher (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

 • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • Jobstudent (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

 • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: JBC Mode

  Type: Studentenjob

  Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

 • PHP Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

  Type: Vaste Job

  Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

Zoek naar antwoorden van De Vlaminck C in sociale netwerken
Look for responds of De Vlaminck C in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vlaminck C. Laat een reactie achter voor De Vlaminck C. De Vlaminck C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vlaminck C. Leave a respond for De Vlaminck C. De Vlaminck C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vlaminck C op de google maps. Adres en contacten De Vlaminck C
Location of De Vlaminck C on the google maps. Address and contacts of De Vlaminck C

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vlaminck C De Vlaminck C: CREALITY CREATIONS | De Raedt Herbert | DEN EN HEUVEL | Ampersand | GARAGE BISSCHOP

Other related companies as De Vlaminck C: CREALITY CREATIONS | De Raedt Herbert | DEN EN HEUVEL | Ampersand | GARAGE BISSCHOP

De Vlaminck C is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vlaminck C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06173187255. Het bedrijf De Vlaminck C bevindt zich op het adres: Hoogstraat 99; 8540; Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 775,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Vlaminck C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vlaminck C is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vlaminck C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vlaminck C, openstaande posities, locatie van De Vlaminck C op de kaart.

De Vlaminck C is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vlaminck C, company assigned to the tax number BE06173187255. The company De Vlaminck C is located at the address: Hoogstraat 99; 8540; Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 775,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Vlaminck C were not found.
The main activity of De Vlaminck C is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vlaminck C is not available. You also can look at reviews of De Vlaminck C, open positions, location of De Vlaminck C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vlaminck C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vlaminck C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vlaminck C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vlaminck C, employees, financial statistics.