De Turck S

Contactgegevens De Turck S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Turck S: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Turck S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moerbekeplein 5; 9500; Geraardsbergen (Moerbeke), België

Telefoon (phone): 054 41 94 40 (+32-054 41 94 40) 054 41 94 40 (+32-054 41 94 40)

Fax (fax): +32 (51) 550-71-97 +32 (51) 550-71-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Turck S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Turck S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Turck S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Turck S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Turck S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Turck S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Turck S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Turck S
Products information De Turck S

BTW identificatienummer (tax): BE07549499511
Ondernemingsnummer: 6097930908
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in De Turck S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Turck S
(Get full report from official database of BE for De Turck S)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Turck S
Addition kinds of activities for De Turck S

5632. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
24990902. Vleesplaten, hout | Meat boards, wood
28330214. Quinine en derivaten | Quinine and derivatives
34629900. Ijzer- en stalen smeedstukken, nec | Iron and steel forgings, nec
47890203. Slaapwagen en andere personenauto's | Sleeping car and other passenger car services
51490701. Bakkerijproducten | Bakery products
59440102. Horloges | Watches

Werken bij De Turck S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Turck S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Turck S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Turck S. Looking for open vacancies in other companies

 • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

 • Bediende personeelsdienst - vervangingsopdracht tot juni 2019 (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je iemand die in HR kennis heeft van registratie van documenten en procedures omtrent afwezigheden? Werk je graag in een ondersteunende functie? Zie je het zitten om je voor een tijdelijke periode te engageren bij onze klant in Opglabbeek waar maar liefst 700 medewerkers werken? Bekijk dan zeker onderstaande functie-omschrijving: Je staat in voor de administratie rond aanwezigheden: tijdsregistratie, sociale documenten opmaken, medische onderzoeken inplannen, contacten met arbeidsgeneesheer, officiële documenten verwerken. Je buigt je over verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten, part-time tewerkstelling... Je zal ook afgelijnde taken krijgen ter ondersteuning van de andere administratieve takken van het personeelsbeheer. Je hebt een onthaalfunctie voor nieuwe medewerkers en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers. Verder ben je een klankbord voor leidinggevenden en geef je hen advies i.v.m. arbeidsomstandigheden, sociale wetgeving en procedures. Ben je geïnteresseerd in deze functie mail ons dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem contact met ons op 011260022.

 • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

  Regio: VREMDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

  Type: Dienstenchequebaan

  Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

 • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

 • STUDENT voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK in de periode van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Studentenjob

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Financieel medewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

 • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

 • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

 • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

Zoek naar antwoorden van De Turck S in sociale netwerken
Look for responds of De Turck S in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Turck S. Laat een reactie achter voor De Turck S. De Turck S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Turck S. Leave a respond for De Turck S. De Turck S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Turck S op de google maps. Adres en contacten De Turck S
Location of De Turck S on the google maps. Address and contacts of De Turck S

Andere gerelateerde bedrijven als come De Turck S De Turck S: HAARMODE | Dauphins (Les) | INFOR HOMES WALLONIE | MEYS | Dekotiek BVBA

Other related companies as De Turck S: HAARMODE | Dauphins (Les) | INFOR HOMES WALLONIE | MEYS | Dekotiek BVBA

De Turck S is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Turck S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07549499511. Het bedrijf De Turck S bevindt zich op het adres: Moerbekeplein 5; 9500; Geraardsbergen (Moerbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 335,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Turck S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Turck S is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Turck S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Turck S, openstaande posities, locatie van De Turck S op de kaart.

De Turck S is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Turck S, company assigned to the tax number BE07549499511. The company De Turck S is located at the address: Moerbekeplein 5; 9500; Geraardsbergen (Moerbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 335,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Turck S were not found.
The main activity of De Turck S is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Turck S is not available. You also can look at reviews of De Turck S, open positions, location of De Turck S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Turck S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Turck S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Turck S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Turck S, employees, financial statistics.