De Temmerman Werner

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • De Temmerman Werner
Private companiesTransportation by Air • De Temmerman Werner

Contactgegevens De Temmerman Werner: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Temmerman Werner: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Temmerman Werner

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 46; 9820; Merelbeke (Bottelare), België

Telefoon (phone): 09 362 96 97 (+32-09 362 96 97) 09 362 96 97 (+32-09 362 96 97)

Fax (fax): +32 (16) 349-70-39 +32 (16) 349-70-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Temmerman Werner: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Temmerman Werner"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Temmerman Werner"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Temmerman Werner, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Temmerman Werner. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Temmerman Werner, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Temmerman Werner. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Temmerman Werner
Products information De Temmerman Werner

BTW identificatienummer (tax): BE03795745849
Ondernemingsnummer: 7148498535
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 882,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in De Temmerman Werner zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Temmerman Werner
(Get full report from official database of BE for De Temmerman Werner)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Temmerman Werner
Addition kinds of activities for De Temmerman Werner

492500. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
20230307. Melkpreparaten, gedroogd | Milk preparations, dried
26210408. Tekstpapier | Text paper
35520210. Loopers, textielmachines | Loopers, textile machinery
50320602. Kalksteen | Limestone
50840106. Machines voor de verwerking van vis, apparatuur en benodigdheden | Fish processing machinery, equipment and supplies
51820000. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
79290103. Country muziek groepen of artiesten | Country music groups or artists

Werken bij De Temmerman Werner: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Temmerman Werner: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Temmerman Werner. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Temmerman Werner. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek bediende inbound tijdelijk Gentse haven (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het correct administratief behandelen van de inkomende transporten -je bereidt de dossiers voor -je coördineert en beheert de ontvangst en administratie van containers en retourzendingen -je zorgt voor een correcte administratie -je staat in voor de maandelijkse rapportering en klachtenafhandeling -je lost dagelijkse operationele issues op -je beheert transit en crossdock planning ...

 • Technische Magazijnier (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een servicebedrijf dat zowel in West- als Oostvlaanderen projecten aangaat, zijn wij op zoek naar een magazijnier. We zijn op zoek naar een magazijnier met mechanisch/technische achtergrondkennis. Als magazijnier sta je uiteraard in voor het beheer en organisatie van het magazijn. Tevens kan je zelf goed inschatten welke benodigdheden noodzakelijk zijn om verscheidene projecten uit te voeren.

 • Celmanipulatietechnoloog (tijdelijk) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: UZ Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Het centrum voor celtherapie en regeneratieve geneeskunde (CCRG) werd in 2005 opgericht in het UZA als een multidisciplinair platform voor gevestigde klinisch-experimentele celtherapieën. Deze celtherapiefaciliteit heeft sinds 2015 een GMP-fabricagevergunning voor de productie van: bereiding van limbale epitheelcellen op amnionmembraan voor de behandeling van limbale stamcel deficiënties. therapeutische celvaccins voor de behandeling van diverse soorten kanker en voor de behandeling van de auto-immuunziekte multiple sclerose. CCRG omvat 2 erkende cellenbanken, nl. de hematopoiëtische stamcellenbank en de celtherapiefaciliteit, alsook een R&D afdeling waarbij nieuwe vormen van cellulaire immuuntherapie worden getest. In het kader van de ontwikkeling van een nieuwe T-celtherapie voor hematologische maligniteiten zijn we nog op zoek naar een celmanipulatietechnoloog Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en wetenschappelijk rapporteren van de ontvangst, verwerking en cryopreservatie van perifere bloedstalen volgens strikte kwaliteitsnormen voor de opvolging van celgemedieerde immuniteit (CMI) bij personen die participeren in klinische studies; Je voert zelfstandig steriele celmanipulaties uit, alsook celanalyses (o.a. automatische celtelling, ELISA, ELISPOT en flowcytometrische bepalingen), onder GLP/SOP normen; Je staat in voor het proactief aansturen, opvolgen en uitvoeren van logistieke opdrachten en algemene labotaken (o.a. stockbeheer en administratie in het kader van het kwaliteitssysteem); Je ondersteunt lopende R&D-projecten; Je voert bijkomend research uit (bv. validaties) ter verbetering van de technieken; Je bent medeverantwoordelijk voor de training op de werkplaats van nieuwe medewerkers en stagiaires. Wat verwachten we van jou? Je bent in het bezit van een bachelordiploma medische laboratoriumtechnologie of farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie; Ervaring met steriele celkweek is een pluspunt; Je werkt nauwgezet en nauwkeurig; Je bent een uitstekende teamplayer; Flexibiliteit inzake werkuren is wenselijk. Wat biedt het UZA jou als werkgever? Voltijds bediendecontract van bepaalde duur voor 1 jaar (met mogelijkheid tot verlenging); Ruime bijscholingsmogelijkheden; Recuperatie 40-uren week; 8 bijkomende UZA vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; Maaltijdcheques ter waarde van 4 EUR per gewerkte dag (8u); Werken in een uitdagende, stimulerende en multidisciplinaire researchomgeving met state-of-the-art medische technologie; Verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan ten laatste 31/10 online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Prof. Van Tendeloo op het nummer 03 821 36 61 of bij Dr. Anguille op het nummer 03 821 56 96 of via [email protected] 

 • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

 • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

 • Horecapersoneel (jobstudenten en flexi) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: SMOOTH COMMUNICATION

  Type: Studentenjob

  Voor diverse klanten zijn we geregeld op zoek naar horecapersoneel dat van aanpakken weet. Meer concreet: vriendelijke, spontane medewerkers die het verschil maken. We zoeken vooral personeel voor de bar en de zaal. Ervaring in de keuken is niet nodig. Uren en dagen te bespreken naargelang de opdracht. Dat kan ofwel een vaste zaak zijn ofwel op evenementen (heel uiteenlopende evenementen). We zijn op zoek naar dynamische jonge persoonlijkheden (studenten) die het verschil kunnen maken!

 • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

  Regio: TISSELT

  Bedrijf: COMMITTED

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

  Type: Vaste Job

  Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

 • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: THREON

  Type: Vaste Job

  Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected]

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van De Temmerman Werner in sociale netwerken
Look for responds of De Temmerman Werner in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Temmerman Werner. Laat een reactie achter voor De Temmerman Werner. De Temmerman Werner bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Temmerman Werner. Leave a respond for De Temmerman Werner. De Temmerman Werner on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Temmerman Werner op de google maps. Adres en contacten De Temmerman Werner
Location of De Temmerman Werner on the google maps. Address and contacts of De Temmerman Werner

Andere gerelateerde bedrijven als come De Temmerman Werner De Temmerman Werner: HANS BRUGMAN | MEULDERS SYST. AUTOMAT. | Huys C | VANARCO | DELORI

Other related companies as De Temmerman Werner: HANS BRUGMAN | MEULDERS SYST. AUTOMAT. | Huys C | VANARCO | DELORI

De Temmerman Werner is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Temmerman Werner, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03795745849. Het bedrijf De Temmerman Werner bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 46; 9820; Merelbeke (Bottelare). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 882,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Temmerman Werner zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Temmerman Werner is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Temmerman Werner is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Temmerman Werner, openstaande posities, locatie van De Temmerman Werner op de kaart.

De Temmerman Werner is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Temmerman Werner, company assigned to the tax number BE03795745849. The company De Temmerman Werner is located at the address: Koningin Astridlaan 46; 9820; Merelbeke (Bottelare). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 882,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Temmerman Werner were not found.
The main activity of De Temmerman Werner is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Temmerman Werner is not available. You also can look at reviews of De Temmerman Werner, open positions, location of De Temmerman Werner on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Temmerman Werner, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Temmerman Werner, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Temmerman Werner, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Temmerman Werner, employees, financial statistics.