De Smet J

Contactgegevens De Smet J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Smet J: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Smet J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 16; 9255; Buggenhout, België

Telefoon (phone): 052 34 55 84 (+32-052 34 55 84) 052 34 55 84 (+32-052 34 55 84)

Fax (fax): +32 (13) 533-33-89 +32 (13) 533-33-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Smet J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Smet J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Smet J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Smet J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Smet J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Smet J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Smet J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Smet J
Products information De Smet J

BTW identificatienummer (tax): BE06308044433
Ondernemingsnummer: 2773468017
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in De Smet J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Smet J
(Get full report from official database of BE for De Smet J)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Smet J
Addition kinds of activities for De Smet J

3825. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
017599. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
365100. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
651200. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
20240103. Ijsmelk, bulk | Ice milk, bulk
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper
30110207. Truck- of busbanden, pneumatisch | Truck or bus tires, pneumatic
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines
50939900. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
58130101. Bar (drinkplaatsen) | Bar (drinking places)

Werken bij De Smet J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Smet J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Smet J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Smet J. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior medewerker HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

 • Klusjesman (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

 • dakwerker : (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

  Regio: KOOLKERKE

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Studentenjob

  Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

 • Service Technieker Automotive (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Service Technieker Automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een service technieker automotive; Onderhoud en herstellingen van personenwagens volgens de procedure van onze klant; Diagnose en opvolging interventies en campagnes ; Klaarmaken nieuwe voertuigen; Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones; Na uw opleiding als volwaardig service technieker sta je in voor het inboeken van de planning en servicebeurten, inclusief stukken bestellen, werken in teamverband, klanten ontvangen en afhandelen en communiceren;

 • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: vind!

  Type: Vaste Job

  Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

 • Chauffeur/Verhuizer CE GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Verhuizingen Baeken

  Type: Vaste Job

  Wegens een goed gevuld orderboek gaan wij een nieuw verhuisteam samenstellen en zijn we dus op zoek naar chauffeurs CE die willen verhuizen. Jouw taken: Je dient op dagelijkse basis verhuizingen uit te voeren van adres a naar adres b Dit op een zorgzame en voorzichtige manier. Klanten tevreden houden is een must. Onvoorziene omstandigheden kunnen oplossen. Je werkt van maandag tot zaterdag met één dag in de week vrij.

 • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

 • AUTICOACH (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PSYTEAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

 • Account managers Abacus (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Abacus Networks

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

 • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van De Smet J in sociale netwerken
Look for responds of De Smet J in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Smet J. Laat een reactie achter voor De Smet J. De Smet J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Smet J. Leave a respond for De Smet J. De Smet J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Smet J op de google maps. Adres en contacten De Smet J
Location of De Smet J on the google maps. Address and contacts of De Smet J

Andere gerelateerde bedrijven als come De Smet J De Smet J: Morlet Nancy | GEMEENTEBESTUUR | HUIS KRISTALEIN | BAKKERIJ DAVID-MAEKELBERG | Leys M

Other related companies as De Smet J: Morlet Nancy | GEMEENTEBESTUUR | HUIS KRISTALEIN | BAKKERIJ DAVID-MAEKELBERG | Leys M

De Smet J is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Smet J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06308044433. Het bedrijf De Smet J bevindt zich op het adres: Kerkstraat 16; 9255; Buggenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 309,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Smet J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Smet J is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Smet J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Smet J, openstaande posities, locatie van De Smet J op de kaart.

De Smet J is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Smet J, company assigned to the tax number BE06308044433. The company De Smet J is located at the address: Kerkstraat 16; 9255; Buggenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 309,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Smet J were not found.
The main activity of De Smet J is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Smet J is not available. You also can look at reviews of De Smet J, open positions, location of De Smet J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Smet J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Smet J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Smet J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Smet J, employees, financial statistics.