De Schrijver A

Contactgegevens De Schrijver A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Schrijver A: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Schrijver A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heerweg 44; 1650; Beersel, België

Telefoon (phone): 02 378 40 30 (+32-02 378 40 30) 02 378 40 30 (+32-02 378 40 30)

Fax (fax): +32 (63) 123-89-20 +32 (63) 123-89-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Schrijver A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Schrijver A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Schrijver A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Schrijver A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Schrijver A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Schrijver A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Schrijver A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Schrijver A
Products information De Schrijver A

BTW identificatienummer (tax): BE04847686767
Ondernemingsnummer: 2160156250
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 134,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in De Schrijver A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Schrijver A
(Get full report from official database of BE for De Schrijver A)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Schrijver A
Addition kinds of activities for De Schrijver A

3593. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
5963. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
20330109. Tomatenpasta: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato paste: packaged in cans, jars, etc.
28759901. Compost | Compost
34990101. Bank kisten, metaal | Bank chests, metal
50319905. Medium dichtheidsvezelplaat | Medium density fiberboard

Werken bij De Schrijver A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Schrijver A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Schrijver A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Schrijver A. Looking for open vacancies in other companies

 • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

 • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Technieker - Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

 • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

 • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

 • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

 • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

 • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

 • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Mediq Medeco

  Type: Vaste Job

  Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

Zoek naar antwoorden van De Schrijver A in sociale netwerken
Look for responds of De Schrijver A in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Schrijver A. Laat een reactie achter voor De Schrijver A. De Schrijver A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Schrijver A. Leave a respond for De Schrijver A. De Schrijver A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Schrijver A op de google maps. Adres en contacten De Schrijver A
Location of De Schrijver A on the google maps. Address and contacts of De Schrijver A

Andere gerelateerde bedrijven als come De Schrijver A De Schrijver A: UNITED SKATES | GEBROEDERS RENAUX | G?TE D'ETAPE | PASCAL VERVACKE | V.K. International NV

Other related companies as De Schrijver A: UNITED SKATES | GEBROEDERS RENAUX | G?TE D'ETAPE | PASCAL VERVACKE | V.K. International NV

De Schrijver A is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Schrijver A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04847686767. Het bedrijf De Schrijver A bevindt zich op het adres: Heerweg 44; 1650; Beersel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 134,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Schrijver A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Schrijver A is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Schrijver A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Schrijver A, openstaande posities, locatie van De Schrijver A op de kaart.

De Schrijver A is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Schrijver A, company assigned to the tax number BE04847686767. The company De Schrijver A is located at the address: Heerweg 44; 1650; Beersel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 134,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Schrijver A were not found.
The main activity of De Schrijver A is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Schrijver A is not available. You also can look at reviews of De Schrijver A, open positions, location of De Schrijver A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Schrijver A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Schrijver A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Schrijver A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Schrijver A, employees, financial statistics.