De Saeger Elke

Contactgegevens De Saeger Elke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Saeger Elke: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Saeger Elke

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zaffelare Dorp 43; 9080; Lochristi (Zaffelare), België

Telefoon (phone): 09 355 37 57 (+32-09 355 37 57) 09 355 37 57 (+32-09 355 37 57)

Fax (fax): 09 355 37 55 (+32-09 355 37 55) 09 355 37 55 (+32-09 355 37 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Saeger Elke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Saeger Elke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Saeger Elke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Saeger Elke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Saeger Elke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Saeger Elke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Saeger Elke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Saeger Elke
Products information De Saeger Elke

BTW identificatienummer (tax): BE08182312011
Ondernemingsnummer: 7011993408
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 492,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in De Saeger Elke zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Saeger Elke
(Get full report from official database of BE for De Saeger Elke)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Saeger Elke
Addition kinds of activities for De Saeger Elke

3541. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
344902. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
594399. Kantoorartikelen, nec | Stationery stores, nec
703399. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
22699903. Gasgaren | Gassing yarn
32110305. Vensterglas, helder en gekleurd | Window glass, clear and colored
47890102. Vrachtwagen laden en lossen | Freight car loading and unloading
81110203. Bankrupcy wet | Bankrupcy law

Werken bij De Saeger Elke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Saeger Elke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Saeger Elke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Saeger Elke. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

 • Junior Accountant (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

 • werfleider (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

 • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: VANDEPITTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Vaste Job

  Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

 • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

 • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van De Saeger Elke in sociale netwerken
Look for responds of De Saeger Elke in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Saeger Elke. Laat een reactie achter voor De Saeger Elke. De Saeger Elke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Saeger Elke. Leave a respond for De Saeger Elke. De Saeger Elke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Saeger Elke op de google maps. Adres en contacten De Saeger Elke
Location of De Saeger Elke on the google maps. Address and contacts of De Saeger Elke

Andere gerelateerde bedrijven als come De Saeger Elke De Saeger Elke: Balfroid Y | Astoria *** | Bonnave E | AV MOTORSPORT | TECSA SPRL SPRL

Other related companies as De Saeger Elke: Balfroid Y | Astoria *** | Bonnave E | AV MOTORSPORT | TECSA SPRL SPRL

De Saeger Elke is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Saeger Elke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08182312011. Het bedrijf De Saeger Elke bevindt zich op het adres: Zaffelare Dorp 43; 9080; Lochristi (Zaffelare). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 492,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Saeger Elke zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Saeger Elke is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Saeger Elke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Saeger Elke, openstaande posities, locatie van De Saeger Elke op de kaart.

De Saeger Elke is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Saeger Elke, company assigned to the tax number BE08182312011. The company De Saeger Elke is located at the address: Zaffelare Dorp 43; 9080; Lochristi (Zaffelare). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 492,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Saeger Elke were not found.
The main activity of De Saeger Elke is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Saeger Elke is not available. You also can look at reviews of De Saeger Elke, open positions, location of De Saeger Elke on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Saeger Elke, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Saeger Elke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Saeger Elke, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Saeger Elke, employees, financial statistics.