De Roose J

Contactgegevens De Roose J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Roose J: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Roose J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heerweg-Noord 47; 9052; Gent (Zwijnaarde), België

Telefoon (phone): 09 221 34 55 (+32-09 221 34 55) 09 221 34 55 (+32-09 221 34 55)

Fax (fax): +32 (50) 867-91-58 +32 (50) 867-91-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Roose J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Roose J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Roose J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Roose J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Roose J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Roose J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Roose J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Roose J
Products information De Roose J

BTW identificatienummer (tax): BE07639587402
Ondernemingsnummer: 7884307861
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in De Roose J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Roose J
(Get full report from official database of BE for De Roose J)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Roose J
Addition kinds of activities for De Roose J

289100. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
559901. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers
24419901. Carrier bakken, hout | Carrier trays, wood
26210807. Verzending van zakpapier | Shipping sack paper
28999950. Olie absorptie apparatuur | Oil absorption equipment
50230503. Spiegels en afbeeldingen, ingelijst en onbemand | Mirrors and pictures, framed and unframed

Werken bij De Roose J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Roose J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Roose J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Roose J. Looking for open vacancies in other companies

 • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

 • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

 • Chauffeur CE (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Kalmthout zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je zal instaan voor het transport van afzetcontainers, met camion-remorque, in gans het land. Je zal eveneens instaan voor het onderhouden van je container. Ons aanbod : Vast werk na interim periode Aangename & familiale werksfeer Voornamelijk nationaal transport Flexibele uren in overeenstemming Interne & externe opleidingen Recent wagenpark

 • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

 • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sluizen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ALPHA CREDIT

  Type: Vaste Job

  De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

 • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: DE GROTE STOVE

  Type: Flexijob

  Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van De Roose J in sociale netwerken
Look for responds of De Roose J in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Roose J. Laat een reactie achter voor De Roose J. De Roose J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Roose J. Leave a respond for De Roose J. De Roose J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Roose J op de google maps. Adres en contacten De Roose J
Location of De Roose J on the google maps. Address and contacts of De Roose J

Andere gerelateerde bedrijven als come De Roose J De Roose J: Vloer- en Tegelwerken Daniels Gunther BVBA | RIK GERMONPRE | Van Zuylen G | MERCATOR | HUIS HERBALIFE

Other related companies as De Roose J: Vloer- en Tegelwerken Daniels Gunther BVBA | RIK GERMONPRE | Van Zuylen G | MERCATOR | HUIS HERBALIFE

De Roose J is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Roose J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07639587402. Het bedrijf De Roose J bevindt zich op het adres: Heerweg-Noord 47; 9052; Gent (Zwijnaarde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 822,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Roose J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Roose J is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Roose J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Roose J, openstaande posities, locatie van De Roose J op de kaart.

De Roose J is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Roose J, company assigned to the tax number BE07639587402. The company De Roose J is located at the address: Heerweg-Noord 47; 9052; Gent (Zwijnaarde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 822,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Roose J were not found.
The main activity of De Roose J is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Roose J is not available. You also can look at reviews of De Roose J, open positions, location of De Roose J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Roose J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Roose J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Roose J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Roose J, employees, financial statistics.