De Roose Christophe

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • De Roose Christophe

Contactgegevens De Roose Christophe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Roose Christophe: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Roose Christophe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heerweg-Noord 47; 9052; Gent (Zwijnaarde), België

Telefoon (phone): 09 221 34 55; 0476 29 06 37 (+32-09 221 34 55; 0476 29 06 37) 09 221 34 55; 0476 29 06 37 (+32-09 221 34 55; 0476 29 06 37)

Fax (fax): 09 242 01 34 (+32-09 242 01 34) 09 242 01 34 (+32-09 242 01 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Roose Christophe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Roose Christophe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Roose Christophe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Roose Christophe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Roose Christophe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Roose Christophe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Roose Christophe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Roose Christophe
Products information De Roose Christophe

BTW identificatienummer (tax): BE03956420898
Ondernemingsnummer: 5587615966
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 669,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in De Roose Christophe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Roose Christophe
(Get full report from official database of BE for De Roose Christophe)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Roose Christophe
Addition kinds of activities for De Roose Christophe

0271. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
478599. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
22690302. Embossing: linnen breed geweven stoffen | Embossing: linen broadwoven fabrics
23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
73490100. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services
79991124. Decoratie instructie voor taart of gebak | Cake or pastry decorating instruction
86610100. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines

Werken bij De Roose Christophe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Roose Christophe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Roose Christophe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Roose Christophe. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Elektricien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

 • productiemedewerker (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

 • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: ASLV

  Type: Dienstenchequebaan

  Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Antonius – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

  Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

  Regio: UTRECHT

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

 • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

 • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

 • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

 • Klinisch Psycholoog volwassenen GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging GEEL en/of Antwerpen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van De Roose Christophe in sociale netwerken
Look for responds of De Roose Christophe in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Roose Christophe. Laat een reactie achter voor De Roose Christophe. De Roose Christophe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Roose Christophe. Leave a respond for De Roose Christophe. De Roose Christophe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Roose Christophe op de google maps. Adres en contacten De Roose Christophe
Location of De Roose Christophe on the google maps. Address and contacts of De Roose Christophe

Andere gerelateerde bedrijven als come De Roose Christophe De Roose Christophe: Gabarit SCRL | FLORENT DE SCHUTTER | TAVERNE GROENHOF | R. F?EG | COGEST

Other related companies as De Roose Christophe: Gabarit SCRL | FLORENT DE SCHUTTER | TAVERNE GROENHOF | R. F?EG | COGEST

De Roose Christophe is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Roose Christophe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03956420898. Het bedrijf De Roose Christophe bevindt zich op het adres: Heerweg-Noord 47; 9052; Gent (Zwijnaarde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 669,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Roose Christophe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Roose Christophe is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Roose Christophe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Roose Christophe, openstaande posities, locatie van De Roose Christophe op de kaart.

De Roose Christophe is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Roose Christophe, company assigned to the tax number BE03956420898. The company De Roose Christophe is located at the address: Heerweg-Noord 47; 9052; Gent (Zwijnaarde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 669,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Roose Christophe were not found.
The main activity of De Roose Christophe is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Roose Christophe is not available. You also can look at reviews of De Roose Christophe, open positions, location of De Roose Christophe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Roose Christophe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Roose Christophe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Roose Christophe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Roose Christophe, employees, financial statistics.