De Neve Frank

Contactgegevens De Neve Frank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Neve Frank: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Neve Frank

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Amandsesteenweg 123; 2880; Bornem, België

Telefoon (phone): 03 889 72 02 (+32-03 889 72 02) 03 889 72 02 (+32-03 889 72 02)

Fax (fax): +32 (84) 217-73-95 +32 (84) 217-73-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Neve Frank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Neve Frank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Neve Frank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Neve Frank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Neve Frank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Neve Frank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Neve Frank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Neve Frank
Products information De Neve Frank

BTW identificatienummer (tax): BE07680511474
Ondernemingsnummer: 8009826660
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 753,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in De Neve Frank zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Neve Frank
(Get full report from official database of BE for De Neve Frank)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Neve Frank
Addition kinds of activities for De Neve Frank

20330204. Behoudt, inclusief imitatie: in blikjes, potten, enz. | Preserves, including imitation: in cans, jars, etc.
22110513. Poplin, katoen | Poplin, cotton
23390309. Sneeuwpakken: vrouwen, missen 'en junioren' | Snow suits: women's, misses', and juniors'
23890302. Maskerade kostuums | Masquerade costumes
28130100. Kooldioxide | Carbon dioxide
35899909. Shredders, industrieel en commercieel | Shredders, industrial and commercial
36779901. Baluns | Baluns
56990101. Militaire goederen en regalia | Military goods and regalia
73890201. Luchtvervuiling meetdienst | Air pollution measuring service

Werken bij De Neve Frank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Neve Frank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Neve Frank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Neve Frank. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

 • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

 • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

 • Orderpicker (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

 • Bijlesgever Python (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Tandtechnisch adviseur m/v (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: ELYSEE DENTAL BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je werkt nauw samen met de andere collegae tandtechniek en orderproces. Je begeleidt (complexe) werkstukken en communiceert hierover telefonisch met de tandartsen, alsook schriftelijk met de productie in het Engels. je bent nauwkeurig en flexibel ingesteld.

 • Medewerker poederlakkerij dag (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de voorbereiding van de te lakken profielen. Je hangt de profielen correct op zodat de poederlakker ze kan lakken.

 • IT consultants (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: WE FIX-IT

  Type: Vaste Job

  Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

 • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: INE VAN DEURSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

 • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

 • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: DC RESTO

  Type: Flexijob

  Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

Zoek naar antwoorden van De Neve Frank in sociale netwerken
Look for responds of De Neve Frank in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Neve Frank. Laat een reactie achter voor De Neve Frank. De Neve Frank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Neve Frank. Leave a respond for De Neve Frank. De Neve Frank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Neve Frank op de google maps. Adres en contacten De Neve Frank
Location of De Neve Frank on the google maps. Address and contacts of De Neve Frank

Andere gerelateerde bedrijven als come De Neve Frank De Neve Frank: DE WEERDT M | FE. SILLIEN | THEUNIS ELECTRO | VANREPPELEN-BOGAERTS V | De Pauw

Other related companies as De Neve Frank: DE WEERDT M | FE. SILLIEN | THEUNIS ELECTRO | VANREPPELEN-BOGAERTS V | De Pauw

De Neve Frank is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Neve Frank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07680511474. Het bedrijf De Neve Frank bevindt zich op het adres: Sint-Amandsesteenweg 123; 2880; Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 753,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Neve Frank zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Neve Frank is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Neve Frank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Neve Frank, openstaande posities, locatie van De Neve Frank op de kaart.

De Neve Frank is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Neve Frank, company assigned to the tax number BE07680511474. The company De Neve Frank is located at the address: Sint-Amandsesteenweg 123; 2880; Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 753,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Neve Frank were not found.
The main activity of De Neve Frank is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Neve Frank is not available. You also can look at reviews of De Neve Frank, open positions, location of De Neve Frank on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Neve Frank, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Neve Frank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Neve Frank, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Neve Frank, employees, financial statistics.