De Naeyer Katrien

Contactgegevens De Naeyer Katrien: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Naeyer Katrien: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Naeyer Katrien

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prudens Van Duyseplein 4; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 233 12 01 (+32-09 233 12 01) 09 233 12 01 (+32-09 233 12 01)

Fax (fax): +32 (58) 843-16-50 +32 (58) 843-16-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Naeyer Katrien: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Naeyer Katrien"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Naeyer Katrien"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Naeyer Katrien, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Naeyer Katrien. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Naeyer Katrien, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Naeyer Katrien. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Naeyer Katrien
Products information De Naeyer Katrien

BTW identificatienummer (tax): BE09572082519
Ondernemingsnummer: 1972564697
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 567,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in De Naeyer Katrien zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Naeyer Katrien
(Get full report from official database of BE for De Naeyer Katrien)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Naeyer Katrien
Addition kinds of activities for De Naeyer Katrien

372802. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
25220300. Kantoorkasten en laden, behalve hout | Office cabinets and filing drawers, except wood
32810603. Plaveiselblokken, gesneden steen | Paving blocks, cut stone
57190502. Linens | Linens
87419905. Restaurant management | Restaurant management
89990702. Geofysische consultant | Geophysical consultant

Werken bij De Naeyer Katrien: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Naeyer Katrien: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Naeyer Katrien. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Naeyer Katrien. Looking for open vacancies in other companies

 • ERVAREN BAKKER (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt het diploma van bakker of je bent gelijikwaardig door ervaring. Je bent flexibel. Je kan zelfstandig werken.

 • Onderhoudstechnieker in wisselende posten (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op zowel mechanisch als elektrisch gebied. - Je staat in voor herstellingen bij defecten/storingen van het machinepark. - Je werkt mee aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken. - Je geeft advies mbt mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.

 • Inpakker (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

 • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Vaste Job

  P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

 • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Vaste Job

  Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

 • Enthousiaste SKIN Promotors (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden uit en zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve SKIN Huidverzorging Coach & Verdeler. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. In vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke SKINcoach & /ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

Zoek naar antwoorden van De Naeyer Katrien in sociale netwerken
Look for responds of De Naeyer Katrien in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Naeyer Katrien. Laat een reactie achter voor De Naeyer Katrien. De Naeyer Katrien bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Naeyer Katrien. Leave a respond for De Naeyer Katrien. De Naeyer Katrien on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Naeyer Katrien op de google maps. Adres en contacten De Naeyer Katrien
Location of De Naeyer Katrien on the google maps. Address and contacts of De Naeyer Katrien

Andere gerelateerde bedrijven als come De Naeyer Katrien De Naeyer Katrien: Faux Semblants SPRL | TIKAM | Fivez P | Sucaet-Coene | Gedelux NV

Other related companies as De Naeyer Katrien: Faux Semblants SPRL | TIKAM | Fivez P | Sucaet-Coene | Gedelux NV

De Naeyer Katrien is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Naeyer Katrien, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09572082519. Het bedrijf De Naeyer Katrien bevindt zich op het adres: Prudens Van Duyseplein 4; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 567,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Naeyer Katrien zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Naeyer Katrien is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Naeyer Katrien is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Naeyer Katrien, openstaande posities, locatie van De Naeyer Katrien op de kaart.

De Naeyer Katrien is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Naeyer Katrien, company assigned to the tax number BE09572082519. The company De Naeyer Katrien is located at the address: Prudens Van Duyseplein 4; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 567,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Naeyer Katrien were not found.
The main activity of De Naeyer Katrien is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Naeyer Katrien is not available. You also can look at reviews of De Naeyer Katrien, open positions, location of De Naeyer Katrien on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Naeyer Katrien, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Naeyer Katrien, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Naeyer Katrien, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Naeyer Katrien, employees, financial statistics.