De Munck Stefanie

Contactgegevens De Munck Stefanie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Munck Stefanie: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Munck Stefanie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jaminéstraat 5; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 39 80 00 (+32-012 39 80 00) 012 39 80 00 (+32-012 39 80 00)

Fax (fax): +32 (61) 688-78-56 +32 (61) 688-78-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Munck Stefanie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Munck Stefanie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Munck Stefanie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Munck Stefanie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Munck Stefanie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Munck Stefanie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Munck Stefanie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Munck Stefanie
Products information De Munck Stefanie

BTW identificatienummer (tax): BE04826538085
Ondernemingsnummer: 5719451904
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in De Munck Stefanie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Munck Stefanie
(Get full report from official database of BE for De Munck Stefanie)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Munck Stefanie
Addition kinds of activities for De Munck Stefanie

502304. Vloerbedekkingen | Floor coverings
912102. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
10440100. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
34710201. Buffing voor de handel | Buffing for the trade
36430303. Contacten, elektrisch | Contacts, electrical
50740100. Waterverwarmers en zuiveringsapparatuur | Water heaters and purification equipment

Werken bij De Munck Stefanie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Munck Stefanie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Munck Stefanie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Munck Stefanie. Looking for open vacancies in other companies

 • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Covestro NV

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

 • Kok voor een voedingsbedrijf (Geen weekendwerk) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het bereiden van gerechten in grote hoeveelheden. Je bedient de machines en volgt vaste recepturen.

 • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

 • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

 • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: RUNTIME HAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: THUISHULP Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

 • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VMMC

  Type: Vaste Job

  Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

 • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Target Recruitment - MS BI Teamlead (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dit internationaal bedrijf gelegen vlak buiten Gent is op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design. Profiel Als freelance MS BI teamlead herken je jezelf in de volgende omschrijving: je hebt al geruime ervaring met de volledige MS BI suite: SSIS, SSAS, SSRS. kennis van PowerBI is een plus. je houdt van programmeren met SSIS. je bent vloeiend in het Nederlands en Engels. Aanbod Als freelance MS BI teamlead krijg je: een project in een internationaal bedrijf vlak buiten de ring van Gent. flexibele uren en thuiswerk zijn bespreekbaar. startdatum ASAP. uitbetaling door Target Recruitment binnen de 10 werkdagen. Ben jij meteen beschikbaar en spreekt deze opdracht jou aan? Stuur me dan een mailtje met jouw CV via de knop hieronder.

 • kelner (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: RESTO CLASH

  Type: Flexijob

  Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van De Munck Stefanie in sociale netwerken
Look for responds of De Munck Stefanie in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Munck Stefanie. Laat een reactie achter voor De Munck Stefanie. De Munck Stefanie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Munck Stefanie. Leave a respond for De Munck Stefanie. De Munck Stefanie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Munck Stefanie op de google maps. Adres en contacten De Munck Stefanie
Location of De Munck Stefanie on the google maps. Address and contacts of De Munck Stefanie

Andere gerelateerde bedrijven als come De Munck Stefanie De Munck Stefanie: SPONAR | Vandamme Alain | Oger NV | Limburgs Polyester & kunstcentrum | SYLVAIN PIETERS

Other related companies as De Munck Stefanie: SPONAR | Vandamme Alain | Oger NV | Limburgs Polyester & kunstcentrum | SYLVAIN PIETERS

De Munck Stefanie is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Munck Stefanie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04826538085. Het bedrijf De Munck Stefanie bevindt zich op het adres: Jaminéstraat 5; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 584,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Munck Stefanie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Munck Stefanie is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Munck Stefanie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Munck Stefanie, openstaande posities, locatie van De Munck Stefanie op de kaart.

De Munck Stefanie is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Munck Stefanie, company assigned to the tax number BE04826538085. The company De Munck Stefanie is located at the address: Jaminéstraat 5; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 584,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Munck Stefanie were not found.
The main activity of De Munck Stefanie is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Munck Stefanie is not available. You also can look at reviews of De Munck Stefanie, open positions, location of De Munck Stefanie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Munck Stefanie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Munck Stefanie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Munck Stefanie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Munck Stefanie, employees, financial statistics.