de Mulder W

Contactgegevens de Mulder W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Mulder W: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Mulder W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eliaertsstraat 15; 2140; Antwerpen (Borgerhout), België

Telefoon (phone): 03 235 40 20 (+32-03 235 40 20) 03 235 40 20 (+32-03 235 40 20)

Fax (fax): +32 (87) 871-41-15 +32 (87) 871-41-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Mulder W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Mulder W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Mulder W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Mulder W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Mulder W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Mulder W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Mulder W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Mulder W
Products information de Mulder W

BTW identificatienummer (tax): BE07338836669
Ondernemingsnummer: 1344421386
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in de Mulder W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Mulder W
(Get full report from official database of BE for de Mulder W)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Mulder W
Addition kinds of activities for de Mulder W

239203. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
17990210. Weerstroppen | Weather stripping
26310503. Strokarton | Strawboard
34629905. hoefijzers | Horseshoes
39449904. Dart- en dartspellen | Darts and dart games
40139900. Schakel- en terminaldiensten, anders | Switching and terminal services, nec
59449900. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec

Werken bij de Mulder W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Mulder W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Mulder W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Mulder W. Looking for open vacancies in other companies

 • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLFLEX

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

 • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

 • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

 • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

 • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • huishoudhulp Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Stagiaire Hogeschool/Universiteit Heusden-zolder schooljaar 2018-2019 (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. (zoals schoonmaakpersoneel, keukenpersoneel,.... ) Je volgt de kandidaten volledig op tijdens het ganse selectieproces Je werkt nauw samen met de interne klanten die hun aanvragen bij het jobcenter plaatsen Je bereidt advertenties voor en plaatst deze op de sites. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening Je plant 1e en 2e interviews en geeft daarover voortdurend feedback aan onze interne klanten Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers Je ondersteunt de recruiters bij het opzetten van jobdagen, infosessies,... Je werkt samen met verschillende instanties zoals de vdab, job&co, vzw's, ... Je werkt actief mee op beurzen, Je krijgt de mogelijkheid om werfbezoeken te doen Je neemt actief deel aan het HR-proces en andere bedrijfsactiviteiten

 • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

 • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Javemat

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

 • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Syntra West

  Type: Werfreserve

  U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

 • flexijob (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: LA BOUFFEE

  Type: Flexijob

  enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van de Mulder W in sociale netwerken
Look for responds of de Mulder W in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Mulder W. Laat een reactie achter voor de Mulder W. de Mulder W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Mulder W. Leave a respond for de Mulder W. de Mulder W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Mulder W op de google maps. Adres en contacten de Mulder W
Location of de Mulder W on the google maps. Address and contacts of de Mulder W

Andere gerelateerde bedrijven als come de Mulder W de Mulder W: AURORE COIFFURE | RESTAURANT HOMARD SHERRIF | Glascentra Bavikhove B.V.B.A. | OPTIEK ANNE | JACQUELINE WILLEMS

Other related companies as de Mulder W: AURORE COIFFURE | RESTAURANT HOMARD SHERRIF | Glascentra Bavikhove B.V.B.A. | OPTIEK ANNE | JACQUELINE WILLEMS

de Mulder W is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is de Mulder W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07338836669. Het bedrijf de Mulder W bevindt zich op het adres: Eliaertsstraat 15; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in de Mulder W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Mulder W is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Mulder W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Mulder W, openstaande posities, locatie van de Mulder W op de kaart.

de Mulder W is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is de Mulder W, company assigned to the tax number BE07338836669. The company de Mulder W is located at the address: Eliaertsstraat 15; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in de Mulder W were not found.
The main activity of de Mulder W is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of de Mulder W is not available. You also can look at reviews of de Mulder W, open positions, location of de Mulder W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Mulder W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Mulder W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Mulder W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Mulder W, employees, financial statistics.