De Moor Y

Contactgegevens De Moor Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Moor Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Moor Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neerstraat 25; 9921; Lovendegem (Vinderhoute), België

Telefoon (phone): 09 227 78 14 (+32-09 227 78 14) 09 227 78 14 (+32-09 227 78 14)

Fax (fax): +32 (3) 125-23-76 +32 (3) 125-23-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Moor Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Moor Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Moor Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Moor Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Moor Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Moor Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Moor Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Moor Y
Products information De Moor Y

BTW identificatienummer (tax): BE01016754150
Ondernemingsnummer: 5329711914
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in De Moor Y zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Moor Y
(Get full report from official database of BE for De Moor Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Moor Y
Addition kinds of activities for De Moor Y

14599905. Dumortieriet mijnbouw | Dumortierite mining
20410112. Sorghumkorrelmeel | Sorghum grain flour
26750302. Letters, karton, die-cut: van aangekochte materialen | Letters, cardboard, die-cut: from purchased materials
27590403. Periodieken: drukwerk, nsk | Periodicals: printing, nsk
32690205. Slijpmedia, aardewerk | Grinding media, pottery
38290510. Voorbeeldwisselaars, nucleaire straling | Sample changers, nuclear radiation
47259900. Touroperators, nec | Tour operators, nec
73380101. Brief schrijven service | Letter writing service

Werken bij De Moor Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Moor Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Moor Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Moor Y. Looking for open vacancies in other companies

 • Chapediender (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Ichtegem gaan we op zoek naar een chapewerker. Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring in de chape of bouw.

 • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

 • Technisch adviseur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

 • Gemotiveerde arbeider wegenbouw (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde handlanger wegenbouw.  Je komt terecht in een jonge, groeiende firma met een familiale werksfeer!  Je staat in voor volgende taken:  straten opbreken riolering leggen bestrating terugleggen funderingen plaatsen koffers maken klinkers leggen & borduren plaatsen De firma doet verkavelingen, parkings aanleggen, openbare aanbestedingen, .... 

 • Ervaren schrijnwerker (m/v) (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn nog op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker Uw taken: - Onderhoud en plaatsing van ramen en deuren (nooddeuren, branddeuren, akoestische deuren,...) - Demonteren en hermonteren van deuren

 • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Huishoudhulp regio HEUSDEN ZOLDER - onmiddellijke opstart! (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • JOBSTUDENT SCHOONMAAKHULP voor de vakantieperiodes (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF DESEYN

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de vakanties. Je staat in voor het poetsen van gangen, trappen en liften in appartementsgebouwen. Ook het lappen van ramen behoort tot uw takenpakket.

 • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

 • FULLTIME REISCONSULENT(E) LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MARETOURS

  Type: Vaste Job

  U staat in voor de verkoop van reizen uit reisbrochures en vakanties op maat. U zorgt, samen met uw collega's en kantoorhoofd, voor een toegevoegde waarde op het resultaat van je kantoor. ERVARING VEREIST

 • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: RIELIVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

 • Elekticien (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: HOEKJE

  Type: Werfreserve

  * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van De Moor Y in sociale netwerken
Look for responds of De Moor Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Moor Y. Laat een reactie achter voor De Moor Y. De Moor Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Moor Y. Leave a respond for De Moor Y. De Moor Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Moor Y op de google maps. Adres en contacten De Moor Y
Location of De Moor Y on the google maps. Address and contacts of De Moor Y

Andere gerelateerde bedrijven als come De Moor Y De Moor Y: LE CADRE VERT | HOME IC DIENE | Aerts NV | POELMAN R | D. GHEYS

Other related companies as De Moor Y: LE CADRE VERT | HOME IC DIENE | Aerts NV | POELMAN R | D. GHEYS

De Moor Y is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Moor Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01016754150. Het bedrijf De Moor Y bevindt zich op het adres: Neerstraat 25; 9921; Lovendegem (Vinderhoute). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 720,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Moor Y zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Moor Y is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Moor Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Moor Y, openstaande posities, locatie van De Moor Y op de kaart.

De Moor Y is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Moor Y, company assigned to the tax number BE01016754150. The company De Moor Y is located at the address: Neerstraat 25; 9921; Lovendegem (Vinderhoute). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 720,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Moor Y were not found.
The main activity of De Moor Y is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Moor Y is not available. You also can look at reviews of De Moor Y, open positions, location of De Moor Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Moor Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Moor Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Moor Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Moor Y, employees, financial statistics.