De Moor Nathalie

Contactgegevens De Moor Nathalie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Moor Nathalie: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Moor Nathalie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulststraat 8; 8700; Tielt, België

Telefoon (phone): 051 40 07 80 (+32-051 40 07 80) 051 40 07 80 (+32-051 40 07 80)

Fax (fax): +32 (86) 854-44-45 +32 (86) 854-44-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Moor Nathalie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Moor Nathalie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Moor Nathalie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Moor Nathalie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Moor Nathalie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Moor Nathalie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Moor Nathalie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Moor Nathalie
Products information De Moor Nathalie

BTW identificatienummer (tax): BE09651733398
Ondernemingsnummer: 4814178466
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 475,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in De Moor Nathalie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Moor Nathalie
(Get full report from official database of BE for De Moor Nathalie)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Moor Nathalie
Addition kinds of activities for De Moor Nathalie

308800. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
20990000. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
26210805. Manila verpakkingspapier | Manila wrapping paper
32950211. Lood, zwart (natuurlijk grafiet): gemalen, geraffineerd of gemengd | Lead, black (natural graphite): ground, refined, or blended
50640105. Koelkasten en diepvriezers | Refrigerators and freezers
50929901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden | Arts and crafts equipment and supplies
62899900. Beveiligings- en grondstoffendiensten, nec, nec | Security and commodity services, nec, nec
79930100. Muziekmachines | Music machines
92239901. Detentiecentrum, overheid | Detention center, government

Werken bij De Moor Nathalie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Moor Nathalie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Moor Nathalie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Moor Nathalie. Looking for open vacancies in other companies

 • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

 • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

 • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

  Regio: SINT-LENAARTS

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

 • Plaatbewerker dagwerk (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een outsourcingbedrijf zijn wij dringend op zoek naar EEN PLAATBEWERKER  Functie : De plaatbewerker produceert stalen en inox plaatwerk Indien je kennis hebt van mechanisch onderhoud, dan zijn er nog bijkomende taken

 • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij verschillende gezinnen te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor enkele gastgezinnen te Geel kan runnen. Dit voor 8 uren per week per gezin. te presteren dagen en uren overeen te komen. de gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

 • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

 • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RE-MIND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Winkelbediende (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: D-VERSMARKT

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van De Moor Nathalie in sociale netwerken
Look for responds of De Moor Nathalie in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Moor Nathalie. Laat een reactie achter voor De Moor Nathalie. De Moor Nathalie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Moor Nathalie. Leave a respond for De Moor Nathalie. De Moor Nathalie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Moor Nathalie op de google maps. Adres en contacten De Moor Nathalie
Location of De Moor Nathalie on the google maps. Address and contacts of De Moor Nathalie

Andere gerelateerde bedrijven als come De Moor Nathalie De Moor Nathalie: RESTAURANT 'T DORP | PAUL VAN DOOREN | Bélec bvba | Francis Ferent | LOUETTE FABRICE

Other related companies as De Moor Nathalie: RESTAURANT 'T DORP | PAUL VAN DOOREN | Bélec bvba | Francis Ferent | LOUETTE FABRICE

De Moor Nathalie is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Moor Nathalie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09651733398. Het bedrijf De Moor Nathalie bevindt zich op het adres: Hulststraat 8; 8700; Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 475,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Moor Nathalie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Moor Nathalie is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Moor Nathalie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Moor Nathalie, openstaande posities, locatie van De Moor Nathalie op de kaart.

De Moor Nathalie is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Moor Nathalie, company assigned to the tax number BE09651733398. The company De Moor Nathalie is located at the address: Hulststraat 8; 8700; Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 475,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Moor Nathalie were not found.
The main activity of De Moor Nathalie is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Moor Nathalie is not available. You also can look at reviews of De Moor Nathalie, open positions, location of De Moor Nathalie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Moor Nathalie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Moor Nathalie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Moor Nathalie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Moor Nathalie, employees, financial statistics.