De Mey Dirk

Contactgegevens De Mey Dirk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Mey Dirk: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Mey Dirk

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waterstraat 214; 9040; Gent (Sint-Amandsberg), België

Telefoon (phone): 09 251 56 56 (+32-09 251 56 56) 09 251 56 56 (+32-09 251 56 56)

Fax (fax): +32 (13) 486-63-17 +32 (13) 486-63-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Mey Dirk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Mey Dirk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Mey Dirk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Mey Dirk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Mey Dirk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Mey Dirk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Mey Dirk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Mey Dirk
Products information De Mey Dirk

BTW identificatienummer (tax): BE01425445556
Ondernemingsnummer: 9482543945
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in De Mey Dirk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Mey Dirk
(Get full report from official database of BE for De Mey Dirk)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Mey Dirk
Addition kinds of activities for De Mey Dirk

422199. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
809301. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)
12210101. Auger mijnbouw, bitumineuze | Auger mining, bituminous
20460304. dextrose | Dextrose
23950301. Appliqueing: voor de handel | Appliqueing: for the trade
49319901. Warmtekrachtkoppeling van elektrische stroom | Cogeneration of electric power
50120202. Bussen | Busses
51940201. Tabak kauwen | Chewing tobacco

Werken bij De Mey Dirk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Mey Dirk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Mey Dirk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Mey Dirk. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

 • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

 • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

 • Bestekkenmaker | architectenbureau (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als bestekkenmaker zorgt u voor 1) het opmaken van lastenboeken en technische beschrijving van de werken en meetstaten van bouwprojecten, appartementsgebouwen/woningen/kantoren/woon- en zorgcentra 2) voor het uittekenen van uitvoeringsplannen en uitvoeringsdetails

 • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Securitas

  Type: Vaste Job

  Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

 • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: JACKERS ROBERT

  Type: Vaste Job

  Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

 • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: GAMMA

  Type: Vaste Job

  Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

 • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

Zoek naar antwoorden van De Mey Dirk in sociale netwerken
Look for responds of De Mey Dirk in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Mey Dirk. Laat een reactie achter voor De Mey Dirk. De Mey Dirk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Mey Dirk. Leave a respond for De Mey Dirk. De Mey Dirk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Mey Dirk op de google maps. Adres en contacten De Mey Dirk
Location of De Mey Dirk on the google maps. Address and contacts of De Mey Dirk

Andere gerelateerde bedrijven als come De Mey Dirk De Mey Dirk: Marinapark | LONNEUX-RUCHER DU PLATEAU | GUICHET DE L'ENERGIE | INSTITUT NOTRE-DAME | P?TISSERIE W?RY

Other related companies as De Mey Dirk: Marinapark | LONNEUX-RUCHER DU PLATEAU | GUICHET DE L'ENERGIE | INSTITUT NOTRE-DAME | P?TISSERIE W?RY

De Mey Dirk is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Mey Dirk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01425445556. Het bedrijf De Mey Dirk bevindt zich op het adres: Waterstraat 214; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 838,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Mey Dirk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Mey Dirk is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Mey Dirk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Mey Dirk, openstaande posities, locatie van De Mey Dirk op de kaart.

De Mey Dirk is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Mey Dirk, company assigned to the tax number BE01425445556. The company De Mey Dirk is located at the address: Waterstraat 214; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 838,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Mey Dirk were not found.
The main activity of De Mey Dirk is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Mey Dirk is not available. You also can look at reviews of De Mey Dirk, open positions, location of De Mey Dirk on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Mey Dirk, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Mey Dirk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Mey Dirk, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Mey Dirk, employees, financial statistics.