De Mey Betty

Contactgegevens De Mey Betty: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Mey Betty: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Mey Betty

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Statiestraat 8; 9310; Aalst (Moorsel), België

Telefoon (phone): 053 21 12 60 (+32-053 21 12 60) 053 21 12 60 (+32-053 21 12 60)

Fax (fax): +32 (82) 126-14-81 +32 (82) 126-14-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Mey Betty: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Mey Betty"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Mey Betty"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Mey Betty, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Mey Betty. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Mey Betty, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Mey Betty. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Mey Betty
Products information De Mey Betty

BTW identificatienummer (tax): BE08882690429
Ondernemingsnummer: 2515838623
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 813,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in De Mey Betty zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Mey Betty
(Get full report from official database of BE for De Mey Betty)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Mey Betty
Addition kinds of activities for De Mey Betty

3599. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
376900. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
655299. Onderverdelers en ontwikkelaars, nec, nec | Subdividers and developers, nec, nec
01820105. Tomaten, onder dekking gekweekt | Tomatoes, grown under cover
17510202. Venster en deur (geprefabriceerde) installatie | Window and door (prefabricated) installation
20519903. Bakkerij: groothandel of groothandel / detailhandel | Bakery: wholesale or wholesale/retail combined
28790109. Rotenonconcentraten en preparaten | Rotenone concentrates and preparations
33989903. Metalen brandend | Metal burning
39440100. Kinderwagens, behalve fietsen | Children's vehicles, except bicycles
59991202. Sauna apparatuur en benodigdheden | Sauna equipment and supplies

Werken bij De Mey Betty: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Mey Betty: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Mey Betty. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Mey Betty. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE vaste nacht (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een industriële wasserij in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Als chauffeur zorg je voor distributie van de propere was aan ziekenhuizen en vakantiecentra. Eens aangekomen ter plaatse, ga je zelf je vrachtwagen lossen. Nadien neem je de vuile was terug mee naar het depot.

 • logistiek bediende (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

 • Technish operator | Herentals | Vaste nacht (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterk groeiend bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een line reader. Voor dat bedrijf zal je zowel een technische als leidinggevende rol uitoefenen. Je zal eerst in dagdienst van start gaan om daarna in ploegen over te gaan. Verwacht wordt dat je in juni 2018 dan in een vaste nachtploeg terecht komt.

 • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Drongen - Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

 • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

  Regio: AVERBODE

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

 • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

 • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: KAREL STERCKX

  Type: Vaste Job

  Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

 • E&I Designer (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: Mercor

  Type: Vaste Job

  Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

 • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: CERTAFIN

  Type: Vaste Job

  Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

 • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van De Mey Betty in sociale netwerken
Look for responds of De Mey Betty in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Mey Betty. Laat een reactie achter voor De Mey Betty. De Mey Betty bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Mey Betty. Leave a respond for De Mey Betty. De Mey Betty on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Mey Betty op de google maps. Adres en contacten De Mey Betty
Location of De Mey Betty on the google maps. Address and contacts of De Mey Betty

Andere gerelateerde bedrijven als come De Mey Betty De Mey Betty: V?LO-CLUB ST.SERVAIS | NEUTJENS & FILS | Guisset | Atelier du Rivage | PAUL TIBAU

Other related companies as De Mey Betty: V?LO-CLUB ST.SERVAIS | NEUTJENS & FILS | Guisset | Atelier du Rivage | PAUL TIBAU

De Mey Betty is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Mey Betty, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08882690429. Het bedrijf De Mey Betty bevindt zich op het adres: Statiestraat 8; 9310; Aalst (Moorsel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 813,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Mey Betty zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Mey Betty is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Mey Betty is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Mey Betty, openstaande posities, locatie van De Mey Betty op de kaart.

De Mey Betty is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Mey Betty, company assigned to the tax number BE08882690429. The company De Mey Betty is located at the address: Statiestraat 8; 9310; Aalst (Moorsel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 813,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Mey Betty were not found.
The main activity of De Mey Betty is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Mey Betty is not available. You also can look at reviews of De Mey Betty, open positions, location of De Mey Betty on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Mey Betty, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Mey Betty, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Mey Betty, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Mey Betty, employees, financial statistics.