De Meue M

Contactgegevens De Meue M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meue M: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meue M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prins De Merodelaan 43; 3271; Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), België

Telefoon (phone): 013 77 43 74 (+32-013 77 43 74) 013 77 43 74 (+32-013 77 43 74)

Fax (fax): 013 77 43 74 (+32-013 77 43 74) 013 77 43 74 (+32-013 77 43 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meue M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meue M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meue M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meue M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meue M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meue M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meue M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meue M
Products information De Meue M

BTW identificatienummer (tax): BE06982879638
Ondernemingsnummer: 7017761230
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in De Meue M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meue M
(Get full report from official database of BE for De Meue M)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meue M
Addition kinds of activities for De Meue M

805200. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
01610411. Spinazie boerderij | Spinach farm
20450100. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
28990104. Kernolie of bindmiddelen | Core oil or binders
47839900. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
50149904. Banden, gebruikt | Tires, used

Werken bij De Meue M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meue M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meue M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meue M. Looking for open vacancies in other companies

 • Technicus (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

 • Technisch operator (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

 • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: t-interim Hoogstraten

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: IMMAX

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

 • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

  Type: Studentenjob

  GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

 • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

 • Elektricien (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

 • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Tri ICT Belux

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

 • Projectleider (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

 • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

Zoek naar antwoorden van De Meue M in sociale netwerken
Look for responds of De Meue M in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meue M. Laat een reactie achter voor De Meue M. De Meue M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meue M. Leave a respond for De Meue M. De Meue M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meue M op de google maps. Adres en contacten De Meue M
Location of De Meue M on the google maps. Address and contacts of De Meue M

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meue M De Meue M: Roger Patisserie | Stevade BVBA | CARROSSERIE EDARCO | HAMID AUTO?S | REST. 'T NORBERTIJNTJE

Other related companies as De Meue M: Roger Patisserie | Stevade BVBA | CARROSSERIE EDARCO | HAMID AUTO?S | REST. 'T NORBERTIJNTJE

De Meue M is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meue M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06982879638. Het bedrijf De Meue M bevindt zich op het adres: Prins De Merodelaan 43; 3271; Scherpenheuvel-Zichem (Averbode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 373,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Meue M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meue M is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meue M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meue M, openstaande posities, locatie van De Meue M op de kaart.

De Meue M is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meue M, company assigned to the tax number BE06982879638. The company De Meue M is located at the address: Prins De Merodelaan 43; 3271; Scherpenheuvel-Zichem (Averbode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 373,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Meue M were not found.
The main activity of De Meue M is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meue M is not available. You also can look at reviews of De Meue M, open positions, location of De Meue M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meue M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meue M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meue M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meue M, employees, financial statistics.