De Meester Ingrid

Contactgegevens De Meester Ingrid: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meester Ingrid: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meester Ingrid

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Futselstraat 17; 8750; Wingene, België

Telefoon (phone): 051 65 52 27 (+32-051 65 52 27) 051 65 52 27 (+32-051 65 52 27)

Fax (fax): +32 (11) 834-16-50 +32 (11) 834-16-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meester Ingrid: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meester Ingrid"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meester Ingrid"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meester Ingrid, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meester Ingrid. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meester Ingrid, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meester Ingrid. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meester Ingrid
Products information De Meester Ingrid

BTW identificatienummer (tax): BE09039520263
Ondernemingsnummer: 3238464355
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 681,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in De Meester Ingrid zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meester Ingrid
(Get full report from official database of BE for De Meester Ingrid)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meester Ingrid
Addition kinds of activities for De Meester Ingrid

3444. Plaatwerk | Sheet metalwork
344203. Scherm- en stormdeuren en ramen | Screen and storm doors and windows
01810301. Bollen, groeiende van | Bulbs, growing of
39990816. Stringing kralen | Stringing beads
51119901. Fijn papier | Fine paper
60990101. Geautomatiseerde clearinghouses | Automated clearinghouses

Werken bij De Meester Ingrid: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meester Ingrid: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meester Ingrid. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meester Ingrid. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek bediende - Expeditie (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten, gelegen te Mol, zijn wij op zoek naar een logistiek bediende expeditie Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Verzorgen van de verzending en het opmaken van de transit-, import-, exportdocumenten • Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers • Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers • Onderhouden van contacten met het douanekantooren externe leveranciers • Ontvangen van douaniers • Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting • Stockcontroles uitvoeren

 • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

  Regio: AARSELE

  Bedrijf: DE STRIJKMANDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

 • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AMBY KNOKKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Jobstudent ZEB Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: t-interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

 • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Studentenjob

  Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

 • Studenten gezocht om doorheen het jaar te werken (M/V) - Mooie verloning! (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Ben jij nog op zoek naar een toffe studenten job ? Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar een hele hoop studenten die in de week beschikbaar zijn en bereid zijn om in shiften te werken (shiftvergoeding: check!). Bovendien heb je de mogelijkheid om je beschikbare dagen zelf te bepalen! Je zal tewerkgesteld worden in een voedingsbedrijf ( fijne vleeswaren) te Wommelgem, hier zal je de vaste medewerkers bijstaan in hun dagdagelijkse taken. Hou je van afwisseling, shiftwerk en kan je Wommelgem gemakkelijk bereiken? Aarzel niet en solliciteer als de bliksem! Indien interesse, stuur je CV door naar [email protected]

 • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

  Type: Vaste Job

  Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

 • Internal Sales (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

 • Technisch Ontwerper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672952-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als ontwerper? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een gedreven Technisch Ontwerper. Als Ontwerper voer je als lid van het projectteam het tekenwerk en eventueel rekenwerk uit voor nieuwe installaties, productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: het maken van layout modellen in 3D van compleet nieuwe installaties (Greenfield) of van bestaande installaties die worden omgebouwd het uitdetailleren van specifieke installaties in 3D het maken van isometrische tekeningen van de procesleidingen en/of utiliteitsleidingen het maken van de staalplannen en het uitdetailleren van mechanische componenten je krijgt ondersteuning van de projectingenieurs en werkt hun berekeningen en ideeën uit tot bruikbare ontwerpen je speelt vlot in op veranderingen in projecten en planning je neemt initiatief ter verbetering van bestaande werkwijzen Op langere termijn is er ook de mogelijkheid om verder door te groeien naar de functie Project Engineer.

 • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

  Type: Flexijob

  Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

 • Flexi Job keuken (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: ARTHE

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een ervaren kok die ons regelmatig kan bijstaan tijdens drukkere momenten. Je helpt bij de mis en place en de bereiding van de gerechten.

 • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

  Type: Flexijob

  Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van De Meester Ingrid in sociale netwerken
Look for responds of De Meester Ingrid in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meester Ingrid. Laat een reactie achter voor De Meester Ingrid. De Meester Ingrid bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meester Ingrid. Leave a respond for De Meester Ingrid. De Meester Ingrid on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meester Ingrid op de google maps. Adres en contacten De Meester Ingrid
Location of De Meester Ingrid on the google maps. Address and contacts of De Meester Ingrid

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meester Ingrid De Meester Ingrid: PHILIPPE BRUEL | GABRIEL DEMASURE | INSTITUT EVELINE ANSPACH | B. CORTVRINDT | BROADNET EUROPE

Other related companies as De Meester Ingrid: PHILIPPE BRUEL | GABRIEL DEMASURE | INSTITUT EVELINE ANSPACH | B. CORTVRINDT | BROADNET EUROPE

De Meester Ingrid is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meester Ingrid, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09039520263. Het bedrijf De Meester Ingrid bevindt zich op het adres: Futselstraat 17; 8750; Wingene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 681,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Meester Ingrid zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meester Ingrid is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meester Ingrid is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meester Ingrid, openstaande posities, locatie van De Meester Ingrid op de kaart.

De Meester Ingrid is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meester Ingrid, company assigned to the tax number BE09039520263. The company De Meester Ingrid is located at the address: Futselstraat 17; 8750; Wingene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 681,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Meester Ingrid were not found.
The main activity of De Meester Ingrid is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meester Ingrid is not available. You also can look at reviews of De Meester Ingrid, open positions, location of De Meester Ingrid on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meester Ingrid, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meester Ingrid, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meester Ingrid, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meester Ingrid, employees, financial statistics.