De Maeyer Anne-Marie

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • De Maeyer Anne-Marie
Private companiesFurniture and Fixtures • De Maeyer Anne-Marie

Contactgegevens De Maeyer Anne-Marie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Maeyer Anne-Marie: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Maeyer Anne-Marie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Salvatorstraat 22; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 223 04 99 (+32-09 223 04 99) 09 223 04 99 (+32-09 223 04 99)

Fax (fax): +32 (51) 678-44-39 +32 (51) 678-44-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Maeyer Anne-Marie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Maeyer Anne-Marie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Maeyer Anne-Marie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Maeyer Anne-Marie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Maeyer Anne-Marie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Maeyer Anne-Marie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Maeyer Anne-Marie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Maeyer Anne-Marie
Products information De Maeyer Anne-Marie

BTW identificatienummer (tax): BE07243255615
Ondernemingsnummer: 1534484863
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in De Maeyer Anne-Marie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Maeyer Anne-Marie
(Get full report from official database of BE for De Maeyer Anne-Marie)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Maeyer Anne-Marie
Addition kinds of activities for De Maeyer Anne-Marie

509203. Speelgoed nieuwigheden en amusement | Toy novelties and amusements
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
37510201. Remmen, wrijvingskoppeling en andere: fiets | Brakes, friction clutch and other: bicycle
79990801. Bingohal | Bingo hall
80939900. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec

Werken bij De Maeyer Anne-Marie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Maeyer Anne-Marie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Maeyer Anne-Marie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Maeyer Anne-Marie. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulp kok (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

 • medewerker verkoop (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

 • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

 • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

 • Technieker (reachtruck/ heftruck) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker doet u modificaties op bestaande machines (Heftruck, reachtruck, transpalet). U bent dus een technical designer en werkt volgens een plan dat u leest. U werkt mechanisch, electrisch en met hydrauliek Dagwerk, in de werkplaats (geen verplaatsing), geen weekendwerk

 • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

  Regio: BALEGEM

  Bedrijf: FIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Izegem,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: DE KELLE

  Type: Studentenjob

  Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

 • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Huiswerkbegeleider (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

 • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: HUYZE GEZELLE

  Type: Flexijob

  Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van De Maeyer Anne-Marie in sociale netwerken
Look for responds of De Maeyer Anne-Marie in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Maeyer Anne-Marie. Laat een reactie achter voor De Maeyer Anne-Marie. De Maeyer Anne-Marie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Maeyer Anne-Marie. Leave a respond for De Maeyer Anne-Marie. De Maeyer Anne-Marie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Maeyer Anne-Marie op de google maps. Adres en contacten De Maeyer Anne-Marie
Location of De Maeyer Anne-Marie on the google maps. Address and contacts of De Maeyer Anne-Marie

Andere gerelateerde bedrijven als come De Maeyer Anne-Marie De Maeyer Anne-Marie: RAFA?L HERENLINGERIE | Guillé SPRL | Entreprises du Triangle SPRL | BIJ GUIDO & DENISE | J.P. PUTS

Other related companies as De Maeyer Anne-Marie: RAFA?L HERENLINGERIE | Guillé SPRL | Entreprises du Triangle SPRL | BIJ GUIDO & DENISE | J.P. PUTS

De Maeyer Anne-Marie is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Maeyer Anne-Marie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07243255615. Het bedrijf De Maeyer Anne-Marie bevindt zich op het adres: Sint-Salvatorstraat 22; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Maeyer Anne-Marie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Maeyer Anne-Marie is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Maeyer Anne-Marie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Maeyer Anne-Marie, openstaande posities, locatie van De Maeyer Anne-Marie op de kaart.

De Maeyer Anne-Marie is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Maeyer Anne-Marie, company assigned to the tax number BE07243255615. The company De Maeyer Anne-Marie is located at the address: Sint-Salvatorstraat 22; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Maeyer Anne-Marie were not found.
The main activity of De Maeyer Anne-Marie is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Maeyer Anne-Marie is not available. You also can look at reviews of De Maeyer Anne-Marie, open positions, location of De Maeyer Anne-Marie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Maeyer Anne-Marie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Maeyer Anne-Marie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Maeyer Anne-Marie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Maeyer Anne-Marie, employees, financial statistics.