De Maesschalck P

Contactgegevens De Maesschalck P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Maesschalck P: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Maesschalck P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schooldreef 139; 9050; Gent (Gentbrugge), België

Telefoon (phone): 09 231 21 09 (+32-09 231 21 09) 09 231 21 09 (+32-09 231 21 09)

Fax (fax): +32 (19) 108-21-13 +32 (19) 108-21-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Maesschalck P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Maesschalck P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Maesschalck P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Maesschalck P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Maesschalck P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Maesschalck P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Maesschalck P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Maesschalck P
Products information De Maesschalck P

BTW identificatienummer (tax): BE05321197509
Ondernemingsnummer: 6390991210
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in De Maesschalck P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Maesschalck P
(Get full report from official database of BE for De Maesschalck P)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Maesschalck P
Addition kinds of activities for De Maesschalck P

594700. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
721801. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers
01820101. Spruitjes, gekweekt onder dekking | Bean sprouts, grown under cover
22210601. Automotive stoffen, kunstmatige vezels | Automotive fabrics, manmade fiber
33120803. Gereedschap en sterven staal | Tool and die steel
39991100. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
48320205. Praten | Talk
50830100. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment

Werken bij De Maesschalck P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Maesschalck P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Maesschalck P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Maesschalck P. Looking for open vacancies in other companies

 • Project & sales manager (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Gentis SA

  Type: Vervanging brugpensioen

  Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

 • Flexibele kwaliteitscontroleur automotive (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in het Gentse, zijn we op zoek naar gemotiveerde kwaliteitscontroleurs in de automotive. Je hebt oog voor kwaliteit bij het controleren van diverse onderdelen (gaande van kleine vijzen tot grote stukken). Je wordt tewerkgesteld bij verschillende automotive bedrijven in Gent Zeehaven. We zijn op zoek naar erg flexibele uitzendkrachten aangezien we werken met een dagplanning. In het bezit zijn van een eigen wagen/brommer is een groot pluspunt. Je werkt in 2 ploegen of in de vaste nacht.

 • Service Delivery Support medewerker (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een tijdelijke service delivery support medewerker. - Telefonisch contact opnemen met garages voor informatie te verlenen in verband met levertermijnen van bestelde wagens - Bestelnummers opvragen bij de garages - Verzamelde informatie invoeren in bedrijfseigen programma - Ingave van verkeersboetes Opstart: zo snel mogelijk

 • Internal Sales support - Groeiende firma actief in de bouwsector - Regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een Internal Sales support.  Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:  Je maakt telefonische afspraken op basis van de binnenkomende leads.  Je detecteert de behoeften van potentiële klanten.  Je overtuigt klanten om een bezoek te plannen met één van de interne vertegenwoordigers. Je volgt de afspraken op van de vertegenwoordigers.  Je houdt de dossiers up to date.  Je staat in voor een aantal administratieve taken: creactie van verkochte dossiers, input van info in het CRM-pakket,...

 • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

 • Poetshulp /Huishoudhulp in Anderlecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

 • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SHOPWEDO

  Type: Studentenjob

  Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

 • Student winkelbediende bakkerij (weekends en vakanties) (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Tempo-Team is op zoek naar een student om iedere zondagvoormiddag te werken in een bakkerij te Bellegem. Hierbij bestel je de klanten in de bakkerij

 • CHAUFFEUR CE (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: JOYE

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

 • Enthousiaste, sportieve Promotor M/V (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

  Regio: ZOLDER

  Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

Zoek naar antwoorden van De Maesschalck P in sociale netwerken
Look for responds of De Maesschalck P in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Maesschalck P. Laat een reactie achter voor De Maesschalck P. De Maesschalck P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Maesschalck P. Leave a respond for De Maesschalck P. De Maesschalck P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Maesschalck P op de google maps. Adres en contacten De Maesschalck P
Location of De Maesschalck P on the google maps. Address and contacts of De Maesschalck P

Andere gerelateerde bedrijven als come De Maesschalck P De Maesschalck P: FINA | Icar Walonnie & Charleroi | R. FAYENBOIS T.C. | G-Tech | DRUKKERIJ ARTOOS

Other related companies as De Maesschalck P: FINA | Icar Walonnie & Charleroi | R. FAYENBOIS T.C. | G-Tech | DRUKKERIJ ARTOOS

De Maesschalck P is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Maesschalck P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05321197509. Het bedrijf De Maesschalck P bevindt zich op het adres: Schooldreef 139; 9050; Gent (Gentbrugge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Maesschalck P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Maesschalck P is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Maesschalck P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Maesschalck P, openstaande posities, locatie van De Maesschalck P op de kaart.

De Maesschalck P is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Maesschalck P, company assigned to the tax number BE05321197509. The company De Maesschalck P is located at the address: Schooldreef 139; 9050; Gent (Gentbrugge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Maesschalck P were not found.
The main activity of De Maesschalck P is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Maesschalck P is not available. You also can look at reviews of De Maesschalck P, open positions, location of De Maesschalck P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Maesschalck P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Maesschalck P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Maesschalck P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Maesschalck P, employees, financial statistics.