De Maere Anne-Mie

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • De Maere Anne-Mie
Private companiesFood Stores • De Maere Anne-Mie

Contactgegevens De Maere Anne-Mie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Maere Anne-Mie: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Maere Anne-Mie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gasthuisstraat 131; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 771 05 88 (+32-03 771 05 88) 03 771 05 88 (+32-03 771 05 88)

Fax (fax): +32 (61) 951-99-38 +32 (61) 951-99-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Maere Anne-Mie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Maere Anne-Mie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Maere Anne-Mie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Maere Anne-Mie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Maere Anne-Mie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Maere Anne-Mie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Maere Anne-Mie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Maere Anne-Mie
Products information De Maere Anne-Mie

BTW identificatienummer (tax): BE01216430664
Ondernemingsnummer: 5036102294
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in De Maere Anne-Mie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Maere Anne-Mie
(Get full report from official database of BE for De Maere Anne-Mie)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Maere Anne-Mie
Addition kinds of activities for De Maere Anne-Mie

104402. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
20150302. Eiersubstituten gemaakt van eieren | Egg substitutes made from eggs
25220102. Stoelen, kantoor: opgevuld of vlak: behalve hout | Chairs, office: padded or plain: except wood
28160301. Dierzwart | Animal black
28210102. Ester gom | Ester gum
31610100. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
50879914. Stemmachines | Voting machines
59490000. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
83610203. Opleidingsschool voor delinquenten | Training school for delinquents

Werken bij De Maere Anne-Mie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Maere Anne-Mie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Maere Anne-Mie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Maere Anne-Mie. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende Facturatie Brandweerzone Centrum Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker facturatie kom je terecht in een team van 5 personen: - Jouw kerntaak ligt op de facturatie wespenverdelging en andere administratieve taken (vb datacontrole, telefoons beantwoorden) - Debiteurnummers opvragen in WEBBV (bevolkingstoepassing) en via interface opmaak facturen. - Uitrollen uit SAP en versturen naar de burger.

 • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

 • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: VMI

  Type: Vaste Job

  In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

 • Commercieel adviseur verzekeringen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: VERZEKERINGEN MISSIAEN

  Type: Vaste Job

  - het actief beheer van polisdossiers - Het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken - Het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap - Het detecteren van nieuwe mogelijkheden en het contacteren van prospecten binnen het werkgebied

 • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Centric Belgium NV

  Type: Vaste Job

  Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

 • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio MEERDONK (MEERDONK)

  Regio: MEERDONK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: CREON ON NAILS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

 • Bediening/bar (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: VALLÉ CARMEN

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van De Maere Anne-Mie in sociale netwerken
Look for responds of De Maere Anne-Mie in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Maere Anne-Mie. Laat een reactie achter voor De Maere Anne-Mie. De Maere Anne-Mie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Maere Anne-Mie. Leave a respond for De Maere Anne-Mie. De Maere Anne-Mie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Maere Anne-Mie op de google maps. Adres en contacten De Maere Anne-Mie
Location of De Maere Anne-Mie on the google maps. Address and contacts of De Maere Anne-Mie

Andere gerelateerde bedrijven als come De Maere Anne-Mie De Maere Anne-Mie: M.A.B.H. NV | Geldhof P | NOTHUMIMMO | SOENS JOZEF EN ZOON | A.A.T.H.

Other related companies as De Maere Anne-Mie: M.A.B.H. NV | Geldhof P | NOTHUMIMMO | SOENS JOZEF EN ZOON | A.A.T.H.

De Maere Anne-Mie is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Maere Anne-Mie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01216430664. Het bedrijf De Maere Anne-Mie bevindt zich op het adres: Gasthuisstraat 131; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Maere Anne-Mie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Maere Anne-Mie is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Maere Anne-Mie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Maere Anne-Mie, openstaande posities, locatie van De Maere Anne-Mie op de kaart.

De Maere Anne-Mie is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Maere Anne-Mie, company assigned to the tax number BE01216430664. The company De Maere Anne-Mie is located at the address: Gasthuisstraat 131; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Maere Anne-Mie were not found.
The main activity of De Maere Anne-Mie is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Maere Anne-Mie is not available. You also can look at reviews of De Maere Anne-Mie, open positions, location of De Maere Anne-Mie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Maere Anne-Mie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Maere Anne-Mie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Maere Anne-Mie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Maere Anne-Mie, employees, financial statistics.