De Lunardo-Jackers Nathalie

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • De Lunardo-Jackers Nathalie
Private companiesTransportation by Air • De Lunardo-Jackers Nathalie

Contactgegevens De Lunardo-Jackers Nathalie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Lunardo-Jackers Nathalie: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Lunardo-Jackers Nathalie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue devant la Ville 20; 4680; Oupeye (Hermée), België

Telefoon (phone): 04 278 72 82 (+32-04 278 72 82) 04 278 72 82 (+32-04 278 72 82)

Fax (fax): +32 (86) 839-77-44 +32 (86) 839-77-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Lunardo-Jackers Nathalie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Lunardo-Jackers Nathalie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Lunardo-Jackers Nathalie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Lunardo-Jackers Nathalie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Lunardo-Jackers Nathalie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Lunardo-Jackers Nathalie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Lunardo-Jackers Nathalie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Lunardo-Jackers Nathalie
Products information De Lunardo-Jackers Nathalie

BTW identificatienummer (tax): BE06142150878
Ondernemingsnummer: 4861968994
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in De Lunardo-Jackers Nathalie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Lunardo-Jackers Nathalie
(Get full report from official database of BE for De Lunardo-Jackers Nathalie)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Lunardo-Jackers Nathalie
Addition kinds of activities for De Lunardo-Jackers Nathalie

2893. Drukinkt | Printing ink
3291. Schuurproducten | Abrasive products
225899. Kant- en kettingmateriaalfabrieken, nec | Lace and warp knit fabric mills, nec
327202. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
09710104. Game retreat | Game retreat
35690203. Brandslang, behalve rubber | Firehose, except rubber
55510101. Binnenboten | Inboard boats
59630101. Levering van flessenwater | Bottled water delivery
76992502. Fontein reparatie | Fountain repair

Werken bij De Lunardo-Jackers Nathalie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Lunardo-Jackers Nathalie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Lunardo-Jackers Nathalie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Lunardo-Jackers Nathalie. Looking for open vacancies in other companies

 • TECHNIEKER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ALL ROUND WORKS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

 • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

 • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

 • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

  Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Ploegchef (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

 • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Moodmaker Events

  Type: Vaste Job

  Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

 • Capgemini - Mainframe Developer (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Role Mainframe application developer.     Work with onshore-offshore model and co-ordinate customer requirement to offshore team.  Take lead in discussing issues with business and provide solutions.   Profile Technical skills: Cobol, JCL,DB2, IMS(DC), Endevor Minimum 4 years' experience working on Mainframe.    Must have skills: Has to demonstrate some knowledge of Belgian law regulations  Fluent Flemish and English speaking skills - mandatory Freelancers with valid EU work permit only Good documentation skills. 

 • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

 • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

  Type: Flexijob

  Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

 • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

  Type: Flexijob

  bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van De Lunardo-Jackers Nathalie in sociale netwerken
Look for responds of De Lunardo-Jackers Nathalie in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Lunardo-Jackers Nathalie. Laat een reactie achter voor De Lunardo-Jackers Nathalie. De Lunardo-Jackers Nathalie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Lunardo-Jackers Nathalie. Leave a respond for De Lunardo-Jackers Nathalie. De Lunardo-Jackers Nathalie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Lunardo-Jackers Nathalie op de google maps. Adres en contacten De Lunardo-Jackers Nathalie
Location of De Lunardo-Jackers Nathalie on the google maps. Address and contacts of De Lunardo-Jackers Nathalie

Andere gerelateerde bedrijven als come De Lunardo-Jackers Nathalie De Lunardo-Jackers Nathalie: BOUCHERIE DU NORD | ICG BVBA-SPRL | Alutec SPRL | ELECTRO MEERS | MUS?E COMMUNAL D'IXELLES

Other related companies as De Lunardo-Jackers Nathalie: BOUCHERIE DU NORD | ICG BVBA-SPRL | Alutec SPRL | ELECTRO MEERS | MUS?E COMMUNAL D'IXELLES

De Lunardo-Jackers Nathalie is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Lunardo-Jackers Nathalie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06142150878. Het bedrijf De Lunardo-Jackers Nathalie bevindt zich op het adres: Rue devant la Ville 20; 4680; Oupeye (Hermée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Lunardo-Jackers Nathalie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Lunardo-Jackers Nathalie is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Lunardo-Jackers Nathalie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Lunardo-Jackers Nathalie, openstaande posities, locatie van De Lunardo-Jackers Nathalie op de kaart.

De Lunardo-Jackers Nathalie is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Lunardo-Jackers Nathalie, company assigned to the tax number BE06142150878. The company De Lunardo-Jackers Nathalie is located at the address: Rue devant la Ville 20; 4680; Oupeye (Hermée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Lunardo-Jackers Nathalie were not found.
The main activity of De Lunardo-Jackers Nathalie is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Lunardo-Jackers Nathalie is not available. You also can look at reviews of De Lunardo-Jackers Nathalie, open positions, location of De Lunardo-Jackers Nathalie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Lunardo-Jackers Nathalie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Lunardo-Jackers Nathalie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Lunardo-Jackers Nathalie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Lunardo-Jackers Nathalie, employees, financial statistics.