De Lille A

Contactgegevens De Lille A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Lille A: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Lille A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Breughelpark 13 Box 35; 1731; Asse (Zellik), België

Telefoon (phone): 02 466 87 91 (+32-02 466 87 91) 02 466 87 91 (+32-02 466 87 91)

Fax (fax): +32 (64) 894-23-14 +32 (64) 894-23-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Lille A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Lille A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Lille A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Lille A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Lille A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Lille A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Lille A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Lille A
Products information De Lille A

BTW identificatienummer (tax): BE01523498535
Ondernemingsnummer: 5253082275
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in De Lille A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Lille A
(Get full report from official database of BE for De Lille A)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Lille A
Addition kinds of activities for De Lille A

07510000. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
23699901. Hoofddeksels: meisjes-, kinder- en zuigelingen | Headwear: girls', children's, and infants'
32610206. Sink, glanzend china | Sinks, vitreous china
38250305. Elektrische meetapparatuur | Electrical power measuring equipment
44999901. Boothouses, commercieel | Boathouses, commercial
47859901. Snelweg brug operatie | Highway bridge operation
57220203. Elektrische huishoudelijke apparaten, klein | Electric household appliances, small
59639903. Cosmetische verkoop, huis-naar-huis | Cosmetic sales, house-to-house

Werken bij De Lille A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Lille A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Lille A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Lille A. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

 • Senior Accountant (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een KMO in Asse (1730) zijn we op zoek naar een Senior Accountant om het boekhoudkundig team van 2 personen te vervolledigen. Heb jij al enkele jaren ervaring als accountant en voel je je klaar voor een nieuwe omgeving waar een betere work-life balance mogelijk is ? Lees dan zeker verder! Als Senior Accountant sta je o.a. in voor de volgende taken: Controle ingeboekte aan- en verkoopfacturen Uitvoeren van de de maand- en jaarafsluiting Debiteurenopvolging Intercompany reconciliaties Wekelijkse cash forecast voorbereiden Assisteren bij de maandelijkse reporting Assisteren bij het opmaken van budgetten en forecast Opportuniteiten opsporen voor procesverbetering

 • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

  Regio: LIMBOURG

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

 • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

  Regio: LOTENHULLE

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

 • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

 • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: JOAS & CO

  Type: Vaste Job

  Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

 • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: OLSTE BV

  Type: Vaste Job

  Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

 • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

 • enthousiaste kinder - en jongerentherapeut (M/V) (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: PSYWORKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De mogelijkheid om ambulant therapeutisch te werken met kinderen, jongeren en hun ouders in een brede waaier van problemen. Dit is een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot eind maart 2019. Er bestaat een mogelijheid tot verlenging of samenwerking van onbepaalde duur afhankelijk van de mogelijkheden binnen het team.

 • Zaalmedewerker (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: BOTAN eethuis & brasserie

  Type: Flexijob

  Bestellingen opnemen, klanten ontvangen, kassa doen, toogwerk,....

Zoek naar antwoorden van De Lille A in sociale netwerken
Look for responds of De Lille A in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Lille A. Laat een reactie achter voor De Lille A. De Lille A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Lille A. Leave a respond for De Lille A. De Lille A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Lille A op de google maps. Adres en contacten De Lille A
Location of De Lille A on the google maps. Address and contacts of De Lille A

Andere gerelateerde bedrijven als come De Lille A De Lille A: Maxima G | Feuillen A | DEMARBEL | KATRIEN DEPUYDT | V. ANCIAUX

Other related companies as De Lille A: Maxima G | Feuillen A | DEMARBEL | KATRIEN DEPUYDT | V. ANCIAUX

De Lille A is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Lille A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01523498535. Het bedrijf De Lille A bevindt zich op het adres: Breughelpark 13 Box 35; 1731; Asse (Zellik). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 354,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Lille A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Lille A is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Lille A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Lille A, openstaande posities, locatie van De Lille A op de kaart.

De Lille A is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Lille A, company assigned to the tax number BE01523498535. The company De Lille A is located at the address: Breughelpark 13 Box 35; 1731; Asse (Zellik). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 354,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Lille A were not found.
The main activity of De Lille A is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Lille A is not available. You also can look at reviews of De Lille A, open positions, location of De Lille A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Lille A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Lille A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Lille A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Lille A, employees, financial statistics.