De Keyser Michel

Contactgegevens De Keyser Michel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Keyser Michel: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Keyser Michel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): August Nihoulstraat 92; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), België

Telefoon (phone): 013 77 28 12 (+32-013 77 28 12) 013 77 28 12 (+32-013 77 28 12)

Fax (fax): +32 (68) 752-42-33 +32 (68) 752-42-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Keyser Michel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Keyser Michel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Keyser Michel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Keyser Michel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Keyser Michel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Keyser Michel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Keyser Michel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Keyser Michel
Products information De Keyser Michel

BTW identificatienummer (tax): BE03765808105
Ondernemingsnummer: 3070098876
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 718,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in De Keyser Michel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Keyser Michel
(Get full report from official database of BE for De Keyser Michel)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Keyser Michel
Addition kinds of activities for De Keyser Michel

245101. Stacaravans, persoonlijk of privégebruik | Mobile homes, personal or private use
349900. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
26799907. Gedrukte vezelproducten uit houtpulp: uit aangekochte goederen | Pressed fiber products from wood pulp: from purchased goods
28990107. Grapefruitolie | Grapefruit oil
32920106. Tape, asbest | Tape, asbestos
33120902. Wielen, locomotief en auto: ijzer en staal | Wheels, locomotive and car: iron and steel
38410503. Botplaten en schroeven | Bone plates and screws
50319908. spaanplaat | Particleboard
51130305. Fiber blikjes en drums | Fiber cans and drums
51480201. Aardappelen, vers | Potatoes, fresh

Werken bij De Keyser Michel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Keyser Michel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Keyser Michel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Keyser Michel. Looking for open vacancies in other companies

 • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

 • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (TIELEN)

  Regio: TIELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudelijke hulp bij gezinnen Ruddervoorde, Baliebrugge - vanaf 10 tot 38u per week (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Ruddervoorde en Baliebrugge. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

 • PRODUCTIEMEDEWERKER (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

 • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

 • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

 • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Ons

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

 • Kinesitherapeut (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

 • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

Zoek naar antwoorden van De Keyser Michel in sociale netwerken
Look for responds of De Keyser Michel in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Keyser Michel. Laat een reactie achter voor De Keyser Michel. De Keyser Michel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Keyser Michel. Leave a respond for De Keyser Michel. De Keyser Michel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Keyser Michel op de google maps. Adres en contacten De Keyser Michel
Location of De Keyser Michel on the google maps. Address and contacts of De Keyser Michel

Andere gerelateerde bedrijven als come De Keyser Michel De Keyser Michel: Duwijn G | BAKKERIJ DE GATOO | IN DE PIK | INSOFAP | ALEX JANSSENS

Other related companies as De Keyser Michel: Duwijn G | BAKKERIJ DE GATOO | IN DE PIK | INSOFAP | ALEX JANSSENS

De Keyser Michel is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Keyser Michel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03765808105. Het bedrijf De Keyser Michel bevindt zich op het adres: August Nihoulstraat 92; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 718,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Keyser Michel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Keyser Michel is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Keyser Michel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Keyser Michel, openstaande posities, locatie van De Keyser Michel op de kaart.

De Keyser Michel is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Keyser Michel, company assigned to the tax number BE03765808105. The company De Keyser Michel is located at the address: August Nihoulstraat 92; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 718,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Keyser Michel were not found.
The main activity of De Keyser Michel is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Keyser Michel is not available. You also can look at reviews of De Keyser Michel, open positions, location of De Keyser Michel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Keyser Michel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Keyser Michel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Keyser Michel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Keyser Michel, employees, financial statistics.