de Hepcée B

Contactgegevens de Hepcée B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Hepcée B: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Hepcée B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Général Borlon 17; 6997; Erezée, België

Telefoon (phone): 086 47 75 66 (+32-086 47 75 66) 086 47 75 66 (+32-086 47 75 66)

Fax (fax): +32 (60) 982-55-86 +32 (60) 982-55-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Hepcée B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Hepcée B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Hepcée B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Hepcée B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Hepcée B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Hepcée B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Hepcée B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Hepcée B
Products information de Hepcée B

BTW identificatienummer (tax): BE09521820068
Ondernemingsnummer: 6106994628
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in de Hepcée B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Hepcée B
(Get full report from official database of BE for de Hepcée B)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Hepcée B
Addition kinds of activities for de Hepcée B

873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
17610101. Gutter en downspout aannemer | Gutter and downspout contractor
24991606. Sneeuw hek, hout | Snow fence, wood
32920606. Garen, asbest | Yarn, asbestos
96419900. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec

Werken bij de Hepcée B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Hepcée B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Hepcée B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Hepcée B. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

 • MONTEUR (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

 • CNC Operator (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

 • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

  Regio: LEUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Wil je werken volgens eigen planning en uren? (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je een sociaal iemand en steek je graag de handen uit de mouwen? Is mensen helpen een passie en schrikt fysiek werk jou niet af? Versterk ons team en wordt huishoudhulp bij Domestic Services in Lommel. Bij ons is alles bespreekbaar, fulltime of deeltijdse planning....

 • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

  Type: Studentenjob

  Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

 • SAP BW on HANA Consultants (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP BW on HANA Consultants. Binnen ons BI team krijg je de kans om klanten te ondersteunen bij de introductie van de nieuwste SAP technologieën. Door overleg met de business verantwoordelijken bij de klant, definieer je de juiste specificaties. Op basis van deze requirements zet je data warehouses op en bouw je rapporteringen en dashboards. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

 • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

 • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van de Hepcée B in sociale netwerken
Look for responds of de Hepcée B in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Hepcée B. Laat een reactie achter voor de Hepcée B. de Hepcée B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Hepcée B. Leave a respond for de Hepcée B. de Hepcée B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Hepcée B op de google maps. Adres en contacten de Hepcée B
Location of de Hepcée B on the google maps. Address and contacts of de Hepcée B

Andere gerelateerde bedrijven als come de Hepcée B de Hepcée B: MUTUALIT? SOCIALISTE | A. FORCEILLE | PEUGEOT CENTRUM GARAGE | Field Quality Control BVBA | LE MARCH? DE L'OCCASION

Other related companies as de Hepcée B: MUTUALIT? SOCIALISTE | A. FORCEILLE | PEUGEOT CENTRUM GARAGE | Field Quality Control BVBA | LE MARCH? DE L'OCCASION

de Hepcée B is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is de Hepcée B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09521820068. Het bedrijf de Hepcée B bevindt zich op het adres: Rue Général Borlon 17; 6997; Erezée. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 835,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in de Hepcée B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Hepcée B is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Hepcée B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Hepcée B, openstaande posities, locatie van de Hepcée B op de kaart.

de Hepcée B is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is de Hepcée B, company assigned to the tax number BE09521820068. The company de Hepcée B is located at the address: Rue Général Borlon 17; 6997; Erezée. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 835,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in de Hepcée B were not found.
The main activity of de Hepcée B is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of de Hepcée B is not available. You also can look at reviews of de Hepcée B, open positions, location of de Hepcée B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Hepcée B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Hepcée B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Hepcée B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Hepcée B, employees, financial statistics.