De Hauwere C

Contactgegevens De Hauwere C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Hauwere C: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Hauwere C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoolstraat 4; 2970; Schilde, België

Telefoon (phone): 03 383 36 00 (+32-03 383 36 00) 03 383 36 00 (+32-03 383 36 00)

Fax (fax): +32 (81) 895-69-36 +32 (81) 895-69-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Hauwere C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Hauwere C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Hauwere C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Hauwere C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Hauwere C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Hauwere C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Hauwere C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Hauwere C
Products information De Hauwere C

BTW identificatienummer (tax): BE03591125488
Ondernemingsnummer: 6520904541
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in De Hauwere C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Hauwere C
(Get full report from official database of BE for De Hauwere C)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Hauwere C
Addition kinds of activities for De Hauwere C

3731. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
382999. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
20220100. Kaasverspreidingen, dips, pasta's en andere kaasproducten | Cheese spreads, dips, pastes, and other cheese products
24310600. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
35869902. Smeerpistolen (smeermiddelen) | Grease guns (lubricators)
50150101. Auto-accessoires, gebruikt, nec | Automotive accessories, used, nec
87480102. Testen service, onderwijs of personeel | Testing service, educational or personnel

Werken bij De Hauwere C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Hauwere C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Hauwere C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Hauwere C. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

 • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

  Regio: OUDERGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

 • Productiemedewerker Oproepbasis (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Momenteel heeft onze klant een vermeerdering van werk tijdens deze drukke zomermaanden. Daarvoor zoeken ze iemand (voornamelijk nachtdienst) die op oproepbasis kan komen staan op één van de verschillende afdelingen: - Als reiniger - Als productie-operator: kwaliteitscontrole, messen vervangen - Als inpakker - Als batchmenger; operator - Als rijder van transpallet voor bulk te vervoeren - Als uitlezer van het product waarbij je een visuele controle uitvoert

 • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

 • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

 • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

 • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

 • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: BXL ACADEMY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

 • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Baby-Belle Groep

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

 • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: DUBRUL

  Type: Flexijob

  Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

Zoek naar antwoorden van De Hauwere C in sociale netwerken
Look for responds of De Hauwere C in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Hauwere C. Laat een reactie achter voor De Hauwere C. De Hauwere C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Hauwere C. Leave a respond for De Hauwere C. De Hauwere C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Hauwere C op de google maps. Adres en contacten De Hauwere C
Location of De Hauwere C on the google maps. Address and contacts of De Hauwere C

Andere gerelateerde bedrijven als come De Hauwere C De Hauwere C: LAMBERT RAPHAEL | Vony BVBA | GARAGE VERVAEKE | IMMO-PAINT | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as De Hauwere C: LAMBERT RAPHAEL | Vony BVBA | GARAGE VERVAEKE | IMMO-PAINT | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

De Hauwere C is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Hauwere C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03591125488. Het bedrijf De Hauwere C bevindt zich op het adres: Schoolstraat 4; 2970; Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 429,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Hauwere C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Hauwere C is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Hauwere C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Hauwere C, openstaande posities, locatie van De Hauwere C op de kaart.

De Hauwere C is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Hauwere C, company assigned to the tax number BE03591125488. The company De Hauwere C is located at the address: Schoolstraat 4; 2970; Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 429,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Hauwere C were not found.
The main activity of De Hauwere C is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Hauwere C is not available. You also can look at reviews of De Hauwere C, open positions, location of De Hauwere C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Hauwere C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Hauwere C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Hauwere C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Hauwere C, employees, financial statistics.