De Greve R

Contactgegevens De Greve R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Greve R: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Greve R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 205; 2970; Schilde, België

Telefoon (phone): 03 383 19 41 (+32-03 383 19 41) 03 383 19 41 (+32-03 383 19 41)

Fax (fax): +32 (57) 775-73-83 +32 (57) 775-73-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Greve R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Greve R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Greve R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Greve R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Greve R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Greve R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Greve R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Greve R
Products information De Greve R

BTW identificatienummer (tax): BE03396118164
Ondernemingsnummer: 9184539794
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in De Greve R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Greve R
(Get full report from official database of BE for De Greve R)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Greve R
Addition kinds of activities for De Greve R

734200. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
34329902. Gazonspuitpunten en sprinklers | Lawn hose nozzles and sprinklers
45129903. Helikopter drager, gepland | Helicopter carrier, scheduled
50219900. Meubelen, nec | Furniture, nec
51490601. Dieetvoeding | Diet foods
81110216. Belastingwetgeving | Taxation law

Werken bij De Greve R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Greve R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Greve R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Greve R. Looking for open vacancies in other companies

 • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

 • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

 • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

 • Poetshulp (BELLEM)

  Regio: BELLEM

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een poetsbedrijf in regio Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor professionele schoonmaak. Taken: schoonmaak van burelen, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair schoonmaak in een labo

 • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

  Regio: BAAL

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

 • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

 • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

 • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

 • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: BAECKENS OPTICS

  Type: Vaste Job

  BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

 • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

 • Chauffeur CE (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

Zoek naar antwoorden van De Greve R in sociale netwerken
Look for responds of De Greve R in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Greve R. Laat een reactie achter voor De Greve R. De Greve R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Greve R. Leave a respond for De Greve R. De Greve R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Greve R op de google maps. Adres en contacten De Greve R
Location of De Greve R on the google maps. Address and contacts of De Greve R

Andere gerelateerde bedrijven als come De Greve R De Greve R: FLLES EDITIONS LIÉGEOISES SA | SERVAIS P | BELGOMONTAGE | Bucomat | COUTURE MIA ROOSENS NV

Other related companies as De Greve R: FLLES EDITIONS LIÉGEOISES SA | SERVAIS P | BELGOMONTAGE | Bucomat | COUTURE MIA ROOSENS NV

De Greve R is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Greve R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03396118164. Het bedrijf De Greve R bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 205; 2970; Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Greve R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Greve R is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Greve R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Greve R, openstaande posities, locatie van De Greve R op de kaart.

De Greve R is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Greve R, company assigned to the tax number BE03396118164. The company De Greve R is located at the address: Turnhoutsebaan 205; 2970; Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Greve R were not found.
The main activity of De Greve R is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Greve R is not available. You also can look at reviews of De Greve R, open positions, location of De Greve R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Greve R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Greve R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Greve R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Greve R, employees, financial statistics.