De Graeve Veerle

Contactgegevens De Graeve Veerle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Graeve Veerle: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Graeve Veerle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hendrik Consciencestraat 21; 9240; Zele, België

Telefoon (phone): 052 44 95 47 (+32-052 44 95 47) 052 44 95 47 (+32-052 44 95 47)

Fax (fax): +32 (84) 838-89-14 +32 (84) 838-89-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Graeve Veerle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Graeve Veerle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Graeve Veerle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Graeve Veerle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Graeve Veerle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Graeve Veerle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Graeve Veerle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Graeve Veerle
Products information De Graeve Veerle

BTW identificatienummer (tax): BE01906646728
Ondernemingsnummer: 9146362304
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 215,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in De Graeve Veerle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Graeve Veerle
(Get full report from official database of BE for De Graeve Veerle)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Graeve Veerle
Addition kinds of activities for De Graeve Veerle

4613. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
242699. Hardhoutdimensie en vloermolen, nec | Hardwood dimension and flooring mills, nec
384299. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
23859900. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
23959900. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
38430119. Ultrasone tandheelkundige apparatuur | Ultrasonic dental equipment
50840518. Lasmachines en apparatuur | Welding machinery and equipment
65310402. Tijdverdeling onroerend goed verkoop, leasing en verhuur | Time-sharing real estate sales, leasing and rentals

Werken bij De Graeve Veerle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Graeve Veerle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Graeve Veerle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Graeve Veerle. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

 • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

  Regio: GELINDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Studentenjob

  Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

 • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

  Type: Vaste Job

  De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

 • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

 • Regiomanager (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: JobIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

 • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Huldenberg (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

Zoek naar antwoorden van De Graeve Veerle in sociale netwerken
Look for responds of De Graeve Veerle in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Graeve Veerle. Laat een reactie achter voor De Graeve Veerle. De Graeve Veerle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Graeve Veerle. Leave a respond for De Graeve Veerle. De Graeve Veerle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Graeve Veerle op de google maps. Adres en contacten De Graeve Veerle
Location of De Graeve Veerle on the google maps. Address and contacts of De Graeve Veerle

Andere gerelateerde bedrijven als come De Graeve Veerle De Graeve Veerle: RENE VERHELLE | FIKS | Nathan | CENTRE M?DICAL EUROPE-LAMBERMONT | MUNOZ RAFA?L

Other related companies as De Graeve Veerle: RENE VERHELLE | FIKS | Nathan | CENTRE M?DICAL EUROPE-LAMBERMONT | MUNOZ RAFA?L

De Graeve Veerle is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Graeve Veerle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01906646728. Het bedrijf De Graeve Veerle bevindt zich op het adres: Hendrik Consciencestraat 21; 9240; Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 215,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Graeve Veerle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Graeve Veerle is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Graeve Veerle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Graeve Veerle, openstaande posities, locatie van De Graeve Veerle op de kaart.

De Graeve Veerle is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Graeve Veerle, company assigned to the tax number BE01906646728. The company De Graeve Veerle is located at the address: Hendrik Consciencestraat 21; 9240; Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 215,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Graeve Veerle were not found.
The main activity of De Graeve Veerle is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Graeve Veerle is not available. You also can look at reviews of De Graeve Veerle, open positions, location of De Graeve Veerle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Graeve Veerle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Graeve Veerle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Graeve Veerle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Graeve Veerle, employees, financial statistics.