De Geyter Karlien

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • De Geyter Karlien
Private companiesRailroad Transportation • De Geyter Karlien

Contactgegevens De Geyter Karlien: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Geyter Karlien: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Geyter Karlien

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijkstraat 72 Box 7; 9800; Deinze, België

Telefoon (phone): 09 380 38 09 (+32-09 380 38 09) 09 380 38 09 (+32-09 380 38 09)

Fax (fax): 09 380 38 09 (+32-09 380 38 09) 09 380 38 09 (+32-09 380 38 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Geyter Karlien: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Geyter Karlien"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Geyter Karlien"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Geyter Karlien, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Geyter Karlien. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Geyter Karlien, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Geyter Karlien. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Geyter Karlien
Products information De Geyter Karlien

BTW identificatienummer (tax): BE06225646972
Ondernemingsnummer: 5420074462
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in De Geyter Karlien zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Geyter Karlien
(Get full report from official database of BE for De Geyter Karlien)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Geyter Karlien
Addition kinds of activities for De Geyter Karlien

6411. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service
366300. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
596103. Boek en record clubs | Book and record clubs
22619902. Refinishing katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Refinishing cotton broadwoven cloth, for the trade
26760101. Reinigingsweefsels: gemaakt van gekochte papier | Cleansing tissues: made from purchased paper
30530104. Vetafdichtingen, asbest | Grease seals, asbestos
36130206. Metering panelen, elektrisch | Metering panels, electric
59990907. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped

Werken bij De Geyter Karlien: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Geyter Karlien: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Geyter Karlien. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Geyter Karlien. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

 • Orderpickers Tijdelijke Opdracht ( November tem December) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Grobbendonk  zijn we op zoek naar Orderpickers (m/v) Om de eindejaardrukte op te vangen zoeken wij gemotiveerde orderpickers in de vaste Late shift Het gaat om een korte termijnopdracht van november tem december Je takenpakket zal zeer ruim zijn en onder andere bestaan uit: - Inscannen van bestellingen - Klaarmaken van bestellingen voor verzending naar bedrijven en particulieren - Vouwen, sorteren en labelen van orders - Klaarmaken van pakketten en paletten voor verzending - Verwerken van retouren

 • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

 • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

 • Student supermarkt, regio Hamont- Achel (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Tempo-Team zoekt enthousiaste studenten om te werken in een supermarkt regio Hamont- Achel.

 • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

 • Aanvullers gezocht bij Albert Heijn voor flexibele pool, niet student of student! (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor Albert Heijn Brugge zijn wij op zoek naar aanvullers die op flexibele basis kunnen werken bij Albert Heijn! Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit een leuke opportuniteit voor jou! Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, het netjes houden van de winkel en klantgericht advies geven aan de klanten van Albert Heijn.

 • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLUVIUS

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

 • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

 • PHP Developers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCUMEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

Zoek naar antwoorden van De Geyter Karlien in sociale netwerken
Look for responds of De Geyter Karlien in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Geyter Karlien. Laat een reactie achter voor De Geyter Karlien. De Geyter Karlien bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Geyter Karlien. Leave a respond for De Geyter Karlien. De Geyter Karlien on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Geyter Karlien op de google maps. Adres en contacten De Geyter Karlien
Location of De Geyter Karlien on the google maps. Address and contacts of De Geyter Karlien

Andere gerelateerde bedrijven als come De Geyter Karlien De Geyter Karlien: NADINE COLIN | DIERENSPECIAALZAAK JURGEN | GARAGE TIHANGE | THIJS | Starlab NV

Other related companies as De Geyter Karlien: NADINE COLIN | DIERENSPECIAALZAAK JURGEN | GARAGE TIHANGE | THIJS | Starlab NV

De Geyter Karlien is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Geyter Karlien, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06225646972. Het bedrijf De Geyter Karlien bevindt zich op het adres: Kortrijkstraat 72 Box 7; 9800; Deinze. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Geyter Karlien zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Geyter Karlien is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Geyter Karlien is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Geyter Karlien, openstaande posities, locatie van De Geyter Karlien op de kaart.

De Geyter Karlien is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Geyter Karlien, company assigned to the tax number BE06225646972. The company De Geyter Karlien is located at the address: Kortrijkstraat 72 Box 7; 9800; Deinze. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Geyter Karlien were not found.
The main activity of De Geyter Karlien is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Geyter Karlien is not available. You also can look at reviews of De Geyter Karlien, open positions, location of De Geyter Karlien on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Geyter Karlien, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Geyter Karlien, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Geyter Karlien, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Geyter Karlien, employees, financial statistics.