De Geest Mia

Contactgegevens De Geest Mia: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Geest Mia: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Geest Mia

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kempervendreef 4; 3140; Keerbergen, België

Telefoon (phone): 015 52 99 53 (+32-015 52 99 53) 015 52 99 53 (+32-015 52 99 53)

Fax (fax): +32 (59) 144-81-14 +32 (59) 144-81-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Geest Mia: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Geest Mia"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Geest Mia"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Geest Mia, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Geest Mia. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Geest Mia, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Geest Mia. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Geest Mia
Products information De Geest Mia

BTW identificatienummer (tax): BE09166412353
Ondernemingsnummer: 8882690429
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 385,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in De Geest Mia zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Geest Mia
(Get full report from official database of BE for De Geest Mia)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Geest Mia
Addition kinds of activities for De Geest Mia

20989903. Spaghetti, droog | Spaghetti, dry
27410100. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
35410400. draaibanken | Lathes
50840608. Vrachtwagens, industrieel | Trucks, industrial
51490305. Mout | Malt
73599901. Garage faciliteit en gereedschap verhuur | Garage facility and tool rental

Werken bij De Geest Mia: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Geest Mia: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Geest Mia. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Geest Mia. Looking for open vacancies in other companies

 • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

 • ploegbaas metsen (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gevestigd in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ploegbaas metsen met ervaring.

 • Gezocht: meerdere bekisters: van helper tot 1e graad! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op heden zijn wij op zoek naar meerdere bekisters: van handlangers/helpers tot 1e graad! Heb je interesse? Waag nu je kans en neem snel contact op

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

  Regio: HAASDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Winkelbediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

 • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Make-up Promoters (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

 • Service Delivery PM (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  The job Developping and delivering a strategic technological vision and direction Implementing mechanisms to monitor, manage and provide progress on all software development activities Creating, implement and maintain a continuous improvement plan for software development and IT infrastructure   The mission  You will be responsible for the further development and evolution of our Service Manager layer. You will assist in the further setup of the Credendo ITSM toolset. You will provide expert guidance and coaching towards the ITIL-adoption within the group. Together with our external suppliers and partners you will be responsible for the implementation, monitoring and quality of our SLA's. You will provide and consolidate insightful reporting and actions on the delivered services and their associated KPI's. You will be responsible for the proper service LifeCycle management and continuous service improvement.   The profile  You need 5 for to 8 years of experience in similar function You MUST be well-organized and you need People management skills Being a team player, a quick self-starter with a pro-active attitude is a serious advantage You have strong in project administration, monitoring and control an excellent knowledge of Dutch, EN and FR is a plus knowledge in .NET is real plus   The offer  Nice daily rate Flexibility (homeworking) 6 months + extension For any question don't hesitate to contact me

Zoek naar antwoorden van De Geest Mia in sociale netwerken
Look for responds of De Geest Mia in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Geest Mia. Laat een reactie achter voor De Geest Mia. De Geest Mia bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Geest Mia. Leave a respond for De Geest Mia. De Geest Mia on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Geest Mia op de google maps. Adres en contacten De Geest Mia
Location of De Geest Mia on the google maps. Address and contacts of De Geest Mia

Andere gerelateerde bedrijven als come De Geest Mia De Geest Mia: Helsloot H | HUIS WAASMONTLAND | GARAGE HERMAN | NOEL HEMELAERE | Alalouf Benjamin

Other related companies as De Geest Mia: Helsloot H | HUIS WAASMONTLAND | GARAGE HERMAN | NOEL HEMELAERE | Alalouf Benjamin

De Geest Mia is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Geest Mia, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09166412353. Het bedrijf De Geest Mia bevindt zich op het adres: Kempervendreef 4; 3140; Keerbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 385,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Geest Mia zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Geest Mia is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Geest Mia is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Geest Mia, openstaande posities, locatie van De Geest Mia op de kaart.

De Geest Mia is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Geest Mia, company assigned to the tax number BE09166412353. The company De Geest Mia is located at the address: Kempervendreef 4; 3140; Keerbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 385,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Geest Mia were not found.
The main activity of De Geest Mia is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Geest Mia is not available. You also can look at reviews of De Geest Mia, open positions, location of De Geest Mia on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Geest Mia, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Geest Mia, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Geest Mia, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Geest Mia, employees, financial statistics.