De Geest M

Contactgegevens De Geest M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Geest M: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Geest M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Ransart 29; 6060; Charleroi (Gilly), België

Telefoon (phone): 071 42 12 06 (+32-071 42 12 06) 071 42 12 06 (+32-071 42 12 06)

Fax (fax): +32 (67) 780-38-74 +32 (67) 780-38-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Geest M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Geest M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Geest M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Geest M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Geest M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Geest M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Geest M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Geest M
Products information De Geest M

BTW identificatienummer (tax): BE02490295410
Ondernemingsnummer: 8399566650
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in De Geest M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Geest M
(Get full report from official database of BE for De Geest M)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Geest M
Addition kinds of activities for De Geest M

515399. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
594600. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
07520000. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
14990108. Sapphire mijnbouw | Sapphire mining
20969904. Rijstchips | Rice chips
72510100. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops

Werken bij De Geest M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Geest M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Geest M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Geest M. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

 • Medewerker Onderhoud (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

 • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

 • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

  Regio: VINDERHOUTE

  Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

 • Student Poetshulp (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Als student nog op zoek naar een leuke bijverdienste als poetshulp voor de zomer? Wij zijn nog op zoek naar een student om als poetshulp te werken in een bedrijf te Wielsbeke. Jouw voornaamste taken zijn: Het poetsen van burelen

 • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET PREPAREEKE

  Type: Studentenjob

  In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

 • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

 • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

  Type: Vaste Job

  Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

 • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: AGO Technics

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

 • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: AUSY Consulting

  Type: Vaste Job

  Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

 • Boekhouder (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Vaste Job

  - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

 • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

Zoek naar antwoorden van De Geest M in sociale netwerken
Look for responds of De Geest M in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Geest M. Laat een reactie achter voor De Geest M. De Geest M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Geest M. Leave a respond for De Geest M. De Geest M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Geest M op de google maps. Adres en contacten De Geest M
Location of De Geest M on the google maps. Address and contacts of De Geest M

Andere gerelateerde bedrijven als come De Geest M De Geest M: T.T.S. Snack | YVON CALAY | L? ESPOIR | ALMOB? INDUSTRIEBOUW | AMANDEX

Other related companies as De Geest M: T.T.S. Snack | YVON CALAY | L? ESPOIR | ALMOB? INDUSTRIEBOUW | AMANDEX

De Geest M is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Geest M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02490295410. Het bedrijf De Geest M bevindt zich op het adres: Chaussée de Ransart 29; 6060; Charleroi (Gilly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Geest M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Geest M is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Geest M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Geest M, openstaande posities, locatie van De Geest M op de kaart.

De Geest M is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Geest M, company assigned to the tax number BE02490295410. The company De Geest M is located at the address: Chaussée de Ransart 29; 6060; Charleroi (Gilly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Geest M were not found.
The main activity of De Geest M is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Geest M is not available. You also can look at reviews of De Geest M, open positions, location of De Geest M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Geest M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Geest M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Geest M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Geest M, employees, financial statistics.