De Galan L.E.

Contactgegevens De Galan L.E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Galan L.E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Galan L.E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Vaillance 24; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 63 70 (+32-02 521 63 70) 02 521 63 70 (+32-02 521 63 70)

Fax (fax): 02 522 40 51 (+32-02 522 40 51) 02 522 40 51 (+32-02 522 40 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Galan L.E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Galan L.E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Galan L.E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Galan L.E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Galan L.E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Galan L.E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Galan L.E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Galan L.E.
Products information De Galan L.E.

BTW identificatienummer (tax): BE07039459228
Ondernemingsnummer: 5560424804
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in De Galan L.E. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Galan L.E.
(Get full report from official database of BE for De Galan L.E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Galan L.E.
Addition kinds of activities for De Galan L.E.

382500. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
541102. Supermarkt | Convenience stores
733601. Kunstontwerp diensten | Art design services
30869905. Verpakkings- en verzendmaterialen, schuimplastic | Packaging and shipping materials, foamed plastics
37329905. Jachten, gebouw en reparatie | Yachts, building and repairing
38220000. Milieucontroles | Environmental controls
79299906. Entertainment service | Entertainment service

Werken bij De Galan L.E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Galan L.E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Galan L.E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Galan L.E.. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker volcontinu (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in regio Evergem, actief in de chemie, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor preventief onderhoud, interventies en herstellingen. Je hebt kennis van elektromechanica. Schoolverlaters zijn welkom! Je zal werken in een volcontinu systeem.

 • Huishoudhulp dienstencheques Bree (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bree voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

 • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

  Regio: COMINES-WARNETON

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

 • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

  Type: Studentenjob

  Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

 • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: OLEON

  Type: Vaste Job

  Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

 • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

 • Trainer Frans (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

  Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • NKO-arts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

 • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Flexijob

  Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van De Galan L.E. in sociale netwerken
Look for responds of De Galan L.E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Galan L.E.. Laat een reactie achter voor De Galan L.E.. De Galan L.E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Galan L.E.. Leave a respond for De Galan L.E.. De Galan L.E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Galan L.E. op de google maps. Adres en contacten De Galan L.E.
Location of De Galan L.E. on the google maps. Address and contacts of De Galan L.E.

Andere gerelateerde bedrijven als come De Galan L.E. De Galan L.E.: G.O.M. | D'HOSSCHE J.P. | C-Mail | Baele-Merceur | CHEZ CHANTAL

Other related companies as De Galan L.E.: G.O.M. | D'HOSSCHE J.P. | C-Mail | Baele-Merceur | CHEZ CHANTAL

De Galan L.E. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Galan L.E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07039459228. Het bedrijf De Galan L.E. bevindt zich op het adres: Place de la Vaillance 24; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Galan L.E. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Galan L.E. is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Galan L.E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Galan L.E., openstaande posities, locatie van De Galan L.E. op de kaart.

De Galan L.E. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Galan L.E., company assigned to the tax number BE07039459228. The company De Galan L.E. is located at the address: Place de la Vaillance 24; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Galan L.E. were not found.
The main activity of De Galan L.E. is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Galan L.E. is not available. You also can look at reviews of De Galan L.E., open positions, location of De Galan L.E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Galan L.E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Galan L.E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Galan L.E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Galan L.E., employees, financial statistics.