de Fonvent Véronique

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • de Fonvent Véronique
Private companiesEating and Drinking Places • de Fonvent Véronique

Contactgegevens de Fonvent Véronique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Fonvent Véronique: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Fonvent Véronique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Jules César 5; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 762 88 87 (+32-02 762 88 87) 02 762 88 87 (+32-02 762 88 87)

Fax (fax): +32 (57) 722-24-35 +32 (57) 722-24-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Fonvent Véronique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Fonvent Véronique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Fonvent Véronique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Fonvent Véronique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Fonvent Véronique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Fonvent Véronique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Fonvent Véronique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Fonvent Véronique
Products information de Fonvent Véronique

BTW identificatienummer (tax): BE03755096435
Ondernemingsnummer: 5574157714
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in de Fonvent Véronique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Fonvent Véronique
(Get full report from official database of BE for de Fonvent Véronique)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Fonvent Véronique
Addition kinds of activities for de Fonvent Véronique

8211. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
26310413. Transformer board | Transformer board
32590200. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
33999903. Recycling van ferrometalen uit klei | Reclaiming ferrous metals from clay
35350103. Pneumatische buis transportsystemen | Pneumatic tube conveyor systems
38279912. monochromatoren | Monochromators
51989902. Muurbedekkingen | Wallcoverings

Werken bij de Fonvent Véronique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Fonvent Véronique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Fonvent Véronique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Fonvent Véronique. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

 • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: DAOUST GEEL

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

 • Insteller Plooibank. (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Insteller Plooibank (M/V): krijg je een plan en plooi je de stukken op maat sta je ook in voor werken op de ponsmachine en lasersnijmachine zorg je voor een ordelijke werkpost hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf rapporteer je aan de ploegverantwoordelijke

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Brakel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

 • Huishoudhulp dienstencheques Ardooie-Hooglede-Lichtervelde (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

 • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Freaks

  Type: Vaste Job

  je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

 • Quality Officer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: H.Essers

  Type: Vaste Job

  Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

 • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

 • Computer Recruitment Services - Social Intranet Manager (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  NK377: Social Intranet manager: Banking, Brussels     Role Interesting role involves owning and managing the bank's knowledge and collaboration platform / social intranet (navigation, best practices, authoring etc.)  Manage the end-user support model for the employee collaboration platform. Be the main contact point for the platform towards employees. Escalate and resolve issues promptly by liaising with both stakeholders and IT.  Take care of the evolution of the platform. Identify opportunities to improve the platform based on qualitative and quantitative feedback. Manage change requests to drive continuous improvement. Draw on business needs to improve user experience.  Communicate actively with all main stakeholders, ambassadors and user groups throughout the full adoption cycle. Enable employees to find relevant training, support and onboarding resources. Coach business leaders, community managers and end-users to activate business adoption of our employee collaboration platform.  Provide expert advice on how users can achieve their goals through the channel you own. Help users finetune the scope and business purpose for their community. Map existing business processes and content in close partnership with the business owner.  Monitor site analytics and report on key performance indicators to Senior management and other stakeholders.  Contribute alongside the business and IT stakeholders on the evolution of the bank's digital workplace eco-system.   Skills Proven skills in project management and ability to prioritise competing interests while driving towards overall success Ability to understand the way employees work and shape solutions which fit their needs Knowledge of the Jive platform and Office 365 Familiarity with content management systems is a plus Thinks 'outside the box' and is able to find solutions to meet business needs   Soft skills Naturally collaborative person who listens and invests in others to achieve common goals. You love to challenge the status quo and are eager to propose creative solutions to problems. Excellent interpersonal communication skills both orally and in writing. Fast learner, high level of autonomy with the ability and experience to work on own initiative and take decisions. Good organisational skills and ability to manage own time effectively. Stress resistant and flexible to accommodate changing priorities. Team spirit, searching for end to end view by leveraging others views to come with most adequate solutions. You have the ability to prioritize effectively in a multitasking environment and manage conflicting demands. A hands-on mentality and willingness to make it happen   Details  You must be an EU national to be considered for this role  Reference: Nk377 Location: Brussels Rate: 500-525 euros per day Duration:6 months Start date: ASAP Language: English   

 • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: START PEOPLE NIKE

  Type: Leercontract

  Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van de Fonvent Véronique in sociale netwerken
Look for responds of de Fonvent Véronique in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Fonvent Véronique. Laat een reactie achter voor de Fonvent Véronique. de Fonvent Véronique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Fonvent Véronique. Leave a respond for de Fonvent Véronique. de Fonvent Véronique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Fonvent Véronique op de google maps. Adres en contacten de Fonvent Véronique
Location of de Fonvent Véronique on the google maps. Address and contacts of de Fonvent Véronique

Andere gerelateerde bedrijven als come de Fonvent Véronique de Fonvent Véronique: FORTIS | SEAGEL | Coiffure Myriam | DOLS | COIFFURE BEKAERT

Other related companies as de Fonvent Véronique: FORTIS | SEAGEL | Coiffure Myriam | DOLS | COIFFURE BEKAERT

de Fonvent Véronique is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is de Fonvent Véronique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03755096435. Het bedrijf de Fonvent Véronique bevindt zich op het adres: Avenue Jules César 5; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in de Fonvent Véronique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Fonvent Véronique is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Fonvent Véronique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Fonvent Véronique, openstaande posities, locatie van de Fonvent Véronique op de kaart.

de Fonvent Véronique is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is de Fonvent Véronique, company assigned to the tax number BE03755096435. The company de Fonvent Véronique is located at the address: Avenue Jules César 5; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in de Fonvent Véronique were not found.
The main activity of de Fonvent Véronique is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of de Fonvent Véronique is not available. You also can look at reviews of de Fonvent Véronique, open positions, location of de Fonvent Véronique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Fonvent Véronique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Fonvent Véronique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Fonvent Véronique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Fonvent Véronique, employees, financial statistics.