De Dobbeleer B

Contactgegevens De Dobbeleer B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Dobbeleer B: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Dobbeleer B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kontichsesteenweg 49; 2630; Aartselaar, België

Telefoon (phone): 03 887 84 63 (+32-03 887 84 63) 03 887 84 63 (+32-03 887 84 63)

Fax (fax): +32 (87) 934-20-45 +32 (87) 934-20-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Dobbeleer B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Dobbeleer B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Dobbeleer B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Dobbeleer B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Dobbeleer B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Dobbeleer B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Dobbeleer B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Dobbeleer B
Products information De Dobbeleer B

BTW identificatienummer (tax): BE05168212890
Ondernemingsnummer: 3384857177
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 525,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in De Dobbeleer B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Dobbeleer B
(Get full report from official database of BE for De Dobbeleer B)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Dobbeleer B
Addition kinds of activities for De Dobbeleer B

267201. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
501502. Automotive onderhoudsapparatuur, gebruikt | Automotive servicing equipment, used
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
32599903. Muurbehandeling, klei | Wall coping, clay
37140400. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
51439901. Boter | Butter
55310104. Batterijen, auto en vrachtwagen | Batteries, automotive and truck
72990901. Kostuumverhuur | Costume rental

Werken bij De Dobbeleer B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Dobbeleer B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Dobbeleer B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Dobbeleer B. Looking for open vacancies in other companies

 • METSER (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

 • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

  Regio: LOT

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

 • Handlanger - monteur industriebouw (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Konvert Construct Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Neerpelt is Konvert Construct op zoek naar een handlanger - monteur industriebouw. Ervaring is geen vereiste. Heb je geen hoogtevrees en schrikt hard werken je niet af? Neem dan zeker contact met ons op!

 • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

 • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Accent Select Services Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP HEIST OP DEN BERG (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Heist-op-den-Berg (Begijnendijk) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

 • VERKOOP SUPERMARKT - STUDENT M/V (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in de regio van Avelgem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Heb je zin om een centje bij te verdienen op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de schoolvakanties? Solliciteer nu!

 • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: INNI group

  Type: Vaste Job

  Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

 • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

 • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: DEG TANKING

  Type: Vaste Job

  Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

Zoek naar antwoorden van De Dobbeleer B in sociale netwerken
Look for responds of De Dobbeleer B in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Dobbeleer B. Laat een reactie achter voor De Dobbeleer B. De Dobbeleer B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Dobbeleer B. Leave a respond for De Dobbeleer B. De Dobbeleer B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Dobbeleer B op de google maps. Adres en contacten De Dobbeleer B
Location of De Dobbeleer B on the google maps. Address and contacts of De Dobbeleer B

Andere gerelateerde bedrijven als come De Dobbeleer B De Dobbeleer B: IRMA SOWER | FERNAND BUYSSE | BADMINTON CLUB | SUPERBOIS | Van Rompu P

Other related companies as De Dobbeleer B: IRMA SOWER | FERNAND BUYSSE | BADMINTON CLUB | SUPERBOIS | Van Rompu P

De Dobbeleer B is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Dobbeleer B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05168212890. Het bedrijf De Dobbeleer B bevindt zich op het adres: Kontichsesteenweg 49; 2630; Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 525,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Dobbeleer B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Dobbeleer B is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Dobbeleer B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Dobbeleer B, openstaande posities, locatie van De Dobbeleer B op de kaart.

De Dobbeleer B is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Dobbeleer B, company assigned to the tax number BE05168212890. The company De Dobbeleer B is located at the address: Kontichsesteenweg 49; 2630; Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 525,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dentists. Products created in De Dobbeleer B were not found.
The main activity of De Dobbeleer B is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Dobbeleer B is not available. You also can look at reviews of De Dobbeleer B, open positions, location of De Dobbeleer B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Dobbeleer B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Dobbeleer B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Dobbeleer B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Dobbeleer B, employees, financial statistics.