De Clercq P

Contactgegevens De Clercq P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Clercq P: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Clercq P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heldenlaan 51; 9620; Zottegem, België

Telefoon (phone): 09 360 32 33 (+32-09 360 32 33) 09 360 32 33 (+32-09 360 32 33)

Fax (fax): +32 (65) 375-53-29 +32 (65) 375-53-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Clercq P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Clercq P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Clercq P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Clercq P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Clercq P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Clercq P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Clercq P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Clercq P
Products information De Clercq P

BTW identificatienummer (tax): BE02368072509
Ondernemingsnummer: 5125366210
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 813,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in De Clercq P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Clercq P
(Get full report from official database of BE for De Clercq P)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Clercq P
Addition kinds of activities for De Clercq P

225201. Anklets en sokken | Anklets and socks
313100. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
505299. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
28650310. chloortolueen | Chlorotoluene
35859900. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
36990300. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
79419901. Manager van individuele professionele atleten | Manager of individual professional athletes

Werken bij De Clercq P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Clercq P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Clercq P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Clercq P. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

 • Planner M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

 • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

 • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

 • Business Application Owner - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds

  Type: Vaste Job

  Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

 • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: BOSS paints

  Type: Vaste Job

  De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

 • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EEKLO (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van De Clercq P in sociale netwerken
Look for responds of De Clercq P in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Clercq P. Laat een reactie achter voor De Clercq P. De Clercq P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Clercq P. Leave a respond for De Clercq P. De Clercq P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Clercq P op de google maps. Adres en contacten De Clercq P
Location of De Clercq P on the google maps. Address and contacts of De Clercq P

Andere gerelateerde bedrijven als come De Clercq P De Clercq P: FLMEDLOG NV | WONINGBOUW J.D.K. | Second Look (Le) | ECOLE FOND. COMMUNALE | elie weiss

Other related companies as De Clercq P: FLMEDLOG NV | WONINGBOUW J.D.K. | Second Look (Le) | ECOLE FOND. COMMUNALE | elie weiss

De Clercq P is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Clercq P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02368072509. Het bedrijf De Clercq P bevindt zich op het adres: Heldenlaan 51; 9620; Zottegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 813,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Clercq P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Clercq P is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Clercq P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Clercq P, openstaande posities, locatie van De Clercq P op de kaart.

De Clercq P is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Clercq P, company assigned to the tax number BE02368072509. The company De Clercq P is located at the address: Heldenlaan 51; 9620; Zottegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 813,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Clercq P were not found.
The main activity of De Clercq P is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Clercq P is not available. You also can look at reviews of De Clercq P, open positions, location of De Clercq P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Clercq P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Clercq P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Clercq P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Clercq P, employees, financial statistics.