De Clerck Hilde

Contactgegevens De Clerck Hilde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Clerck Hilde: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Clerck Hilde

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albert I laan 6A; 3582; Beringen (Koersel), België

Telefoon (phone): 011 42 06 80 (+32-011 42 06 80) 011 42 06 80 (+32-011 42 06 80)

Fax (fax): +32 (58) 169-35-79 +32 (58) 169-35-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Clerck Hilde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Clerck Hilde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Clerck Hilde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Clerck Hilde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Clerck Hilde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Clerck Hilde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Clerck Hilde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Clerck Hilde
Products information De Clerck Hilde

BTW identificatienummer (tax): BE08696472167
Ondernemingsnummer: 3817169189
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 769,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in De Clerck Hilde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Clerck Hilde
(Get full report from official database of BE for De Clerck Hilde)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Clerck Hilde
Addition kinds of activities for De Clerck Hilde

504703. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
10610201. Manganietwinning | Manganite mining
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
33569904. Lasstaven | Welding rods
97119901. Luchtmacht | Air force

Werken bij De Clerck Hilde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Clerck Hilde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Clerck Hilde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Clerck Hilde. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

 • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

 • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

 • Mekanieker (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als mekanieker sta je onder andere in voor: - Het uitvoeren van het onderhoudswerk aan de installaties - Het oplossen/herstellen van productiestoringen - Het in orde houden van persoonlijk en groepsgereedschap - Het leveren van bijdragen voor het verbeteren of verminderen van het onderhoudswerk

 • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: WERKVORMM

  Type: Vaste Job

  Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

 • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

 • Lasrobot operator 2 ploegen (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een Lasrobot operator 2 ploegen (m/v) Taken: Inleggen buizen en vastmaken. Programma kiezen. Visuele controle op las spatten en deze eventueel verwijderen.

 • Allround technisch medeweker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Allround technisch medewerker Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker Je verzorgt aanpassingen aan schrijnwerk Je installeert huishoudtoestellen en extra's in keukens en badkamers Je installeert water en gastoevoer en elektriciteit Je voorziet zonnepanelen, luifels, fietsendragers, Tv-satellieten,...

 • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: SCHRIERS

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

 • Kinesist (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: DE COCON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

 • IT-Planet - Agile Coach (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: einde jaar (verlenging mogelijk) Locatie: Antwerpen   Jobomschrijving Je zal een sleutelrol spelen in het introduceren van de Agile mindset binnen het bedrijf Je zal een coach zijn voor croos-functional teams die zich focussen op de digitale producten en services Je zal zowel teams als individuen begeleiding naar een efficiëntere manier van werken Je helpt en begeleidt de teams naar de "New way of working" gedurende de transformatiefase Je zorgt voor een continue verbetering Je herkent obstakels/ problemen en komt met een passende oplossing Je ondersteunt de Scrum Masters en Junior Agile coaches bij andere squads Je moedigt de teams aan om elkaar uit te dagen en feedback te geven Je geeft training over Agile methodologieën (Scrum, Kanban, Lean, ...)   Jouw profiel Je hebt minstens 3 jaar ervaring als Agile Coach in grote omgevingen Je hebt een Bachelor/Master diploma of gelijkwaardig door ervaring Je hebt uitstekende coaching skills en kan hier concrete ervaringen bij voorleggen Je kent het verschil tussen coaching en mentoring en weet wanneer welke toe te passen Je bent een goede luisteraar Je bent analytisch ingesteld en oplossingsgericht Je twijfelt geen seconde om initiatief te nemen Je houdt ervaring om in een multiculturele omgeving te werken Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands Bezit je één van volgende certificaten, dan is dat een grote troef:  Certified Agile Practitioner, Certified Scrum Master of Professional Scrum Master   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ...   Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar..   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

 • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

  Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

  Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

  Type: Werfreserve

  Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

Zoek naar antwoorden van De Clerck Hilde in sociale netwerken
Look for responds of De Clerck Hilde in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Clerck Hilde. Laat een reactie achter voor De Clerck Hilde. De Clerck Hilde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Clerck Hilde. Leave a respond for De Clerck Hilde. De Clerck Hilde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Clerck Hilde op de google maps. Adres en contacten De Clerck Hilde
Location of De Clerck Hilde on the google maps. Address and contacts of De Clerck Hilde

Andere gerelateerde bedrijven als come De Clerck Hilde De Clerck Hilde: FORTIS | V.C. D.A.B. DENDERMONDE | Moineaux Philippe | Vande Casteele L | Lights Shades

Other related companies as De Clerck Hilde: FORTIS | V.C. D.A.B. DENDERMONDE | Moineaux Philippe | Vande Casteele L | Lights Shades

De Clerck Hilde is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Clerck Hilde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08696472167. Het bedrijf De Clerck Hilde bevindt zich op het adres: Albert I laan 6A; 3582; Beringen (Koersel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 769,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Clerck Hilde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Clerck Hilde is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Clerck Hilde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Clerck Hilde, openstaande posities, locatie van De Clerck Hilde op de kaart.

De Clerck Hilde is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Clerck Hilde, company assigned to the tax number BE08696472167. The company De Clerck Hilde is located at the address: Albert I laan 6A; 3582; Beringen (Koersel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 769,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentists. Products created in De Clerck Hilde were not found.
The main activity of De Clerck Hilde is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Clerck Hilde is not available. You also can look at reviews of De Clerck Hilde, open positions, location of De Clerck Hilde on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Clerck Hilde, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Clerck Hilde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Clerck Hilde, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Clerck Hilde, employees, financial statistics.