De Ceulaer C

Contactgegevens De Ceulaer C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Ceulaer C: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Ceulaer C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 78; 3294; Diest (Molenstede), België

Telefoon (phone): 013 33 65 58 (+32-013 33 65 58) 013 33 65 58 (+32-013 33 65 58)

Fax (fax): +32 (87) 516-82-15 +32 (87) 516-82-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Ceulaer C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Ceulaer C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Ceulaer C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Ceulaer C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Ceulaer C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Ceulaer C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Ceulaer C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Ceulaer C
Products information De Ceulaer C

BTW identificatienummer (tax): BE01436157226
Ondernemingsnummer: 6978485107
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in De Ceulaer C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Ceulaer C
(Get full report from official database of BE for De Ceulaer C)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Ceulaer C
Addition kinds of activities for De Ceulaer C

329199. Schuurproducten, nec | Abrasive products, nec
22410102. Hoedband stoffen | Hat band fabrics
36710202. Electron buizen, industriële | Electron tubes, industrial
44490102. Kanaalvervoer, vracht | Canal transportation, freight
50120209. Vans, commercieel | Vans, commercial
72120102. Retail agent, was- en droogreiniging | Retail agent, laundry and drycleaning

Werken bij De Ceulaer C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Ceulaer C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Ceulaer C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Ceulaer C. Looking for open vacancies in other companies

 • 1ste verkoper (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als eerste verkoopmedewerker voor onze winkel gelegen in Roeselare krijg je bepaalde taken toegewezen: verkoop van goederen informeren en adviseren over alle goederen assistentie bieden aan de logistieke medewerkers opmaken van de inventaris je kan een winkel openen en sluiten monteren van toonmodellen presentatie van de winkel invullen van de bestelbon' s klanten bijstaan in de verkoop collega's coachen toffe settingen uitzetten de winkel aankleden naar een aangenaam winkelbeeld

 • Aankoper (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

 • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

 • Winkelmedewerker tuincentrum - deeltijds met optie vast - regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

  Regio: SCHERPENHEUVEL

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal instaan voor taken zoals plantverzorging, adviesverlening, laden en lossen van de goederen, aanvullen van de winkelrekken, kassa en zoveel meer. Het is een job met veel afwisseling.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

 • Software developer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PVS

  Type: Vaste Job

  Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

 • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

  Regio: NOSSEGEM

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Vaste Job

  Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

 • Schrijnwerker Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

 • Leerkracht Multimedia (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: Athena campus Heule

  Type: Werfreserve

  Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van De Ceulaer C in sociale netwerken
Look for responds of De Ceulaer C in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Ceulaer C. Laat een reactie achter voor De Ceulaer C. De Ceulaer C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Ceulaer C. Leave a respond for De Ceulaer C. De Ceulaer C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Ceulaer C op de google maps. Adres en contacten De Ceulaer C
Location of De Ceulaer C on the google maps. Address and contacts of De Ceulaer C

Andere gerelateerde bedrijven als come De Ceulaer C De Ceulaer C: Reddé H | BOXERS DE LA VERDIERE | E.S.C.E.D.I.-I.S.A.L.T. | PATROONTJE ('t) | MRS Keerbergen

Other related companies as De Ceulaer C: Reddé H | BOXERS DE LA VERDIERE | E.S.C.E.D.I.-I.S.A.L.T. | PATROONTJE ('t) | MRS Keerbergen

De Ceulaer C is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Ceulaer C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01436157226. Het bedrijf De Ceulaer C bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 78; 3294; Diest (Molenstede). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 610,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Ceulaer C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Ceulaer C is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Ceulaer C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Ceulaer C, openstaande posities, locatie van De Ceulaer C op de kaart.

De Ceulaer C is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Ceulaer C, company assigned to the tax number BE01436157226. The company De Ceulaer C is located at the address: Dorpsstraat 78; 3294; Diest (Molenstede). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 610,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Ceulaer C were not found.
The main activity of De Ceulaer C is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Ceulaer C is not available. You also can look at reviews of De Ceulaer C, open positions, location of De Ceulaer C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Ceulaer C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Ceulaer C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Ceulaer C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Ceulaer C, employees, financial statistics.