De Busser M

Contactgegevens De Busser M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Busser M: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Busser M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Markt 11; 3980; Tessenderlo, België

Telefoon (phone): 013 66 20 48 (+32-013 66 20 48) 013 66 20 48 (+32-013 66 20 48)

Fax (fax): +32 (69) 674-52-44 +32 (69) 674-52-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Busser M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Busser M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Busser M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Busser M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Busser M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Busser M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Busser M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Busser M
Products information De Busser M

BTW identificatienummer (tax): BE03989654541
Ondernemingsnummer: 1280151367
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in De Busser M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Busser M
(Get full report from official database of BE for De Busser M)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Busser M
Addition kinds of activities for De Busser M

249908. Handgrepen, palen, dowels en stakes: hout | Handles, poles, dowels and stakes: wood
28999932. Napalm | Napalm
32719912. Plaveiselblokken, beton | Paving blocks, concrete
35790104. Forms handling equipment | Forms handling equipment
56329904. handtassen | Handbags

Werken bij De Busser M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Busser M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Busser M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Busser M. Looking for open vacancies in other companies

 • Material planning & Procurement Kits Analyst (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als planner m/v sta je in voor volgende verantwoordelijkheden op de parts afdeling binnnen het bedrijf. Als planner draag je de verantwoordelijkheid van alle toegewezen wisselstukken. Je houdt rekening met alle afspraken die gemaakt zijn met de leveranciers en dealers. Je bekijkt de parameters zodat je weet welke stukken besteld moeten worden en je bestelt ze. Je trekt dagelijks lijsten van de wisselstukken. Je vult de inventariscijfers aan door de voorraadbeheer toe te voegen in een rapportage Je evalueert de voorraadbeschikbaarheid om overstock te vermijden Je coördineert met de andere afdelingen, lokaal, Europese en in de operationele omgeving - .....

 • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Zaalmedewerker (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij gaan op zoek naar een zaalmedewerker! Opleiding of ervaring... Je werkt niet op zondag en bent nog een extra dag vrij tijdens de week. Service Coupé Zaterdag werken vanaf 18u00

 • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

 • Operator met technische kennis (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO P&G

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

 • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: T-INTERIM HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

 • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • Freelance Payroll Officer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

 • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

 • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

  Type: Leercontract

  Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van De Busser M in sociale netwerken
Look for responds of De Busser M in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Busser M. Laat een reactie achter voor De Busser M. De Busser M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Busser M. Leave a respond for De Busser M. De Busser M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Busser M op de google maps. Adres en contacten De Busser M
Location of De Busser M on the google maps. Address and contacts of De Busser M

Andere gerelateerde bedrijven als come De Busser M De Busser M: CATY BIS | MICHEL REMACLE | Lugano Belgian Bicycles | CAECILIA THOME | DELLA ROCCA

Other related companies as De Busser M: CATY BIS | MICHEL REMACLE | Lugano Belgian Bicycles | CAECILIA THOME | DELLA ROCCA

De Busser M is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Busser M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03989654541. Het bedrijf De Busser M bevindt zich op het adres: Markt 11; 3980; Tessenderlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 763,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Busser M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Busser M is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Busser M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Busser M, openstaande posities, locatie van De Busser M op de kaart.

De Busser M is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Busser M, company assigned to the tax number BE03989654541. The company De Busser M is located at the address: Markt 11; 3980; Tessenderlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 763,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dentists. Products created in De Busser M were not found.
The main activity of De Busser M is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Busser M is not available. You also can look at reviews of De Busser M, open positions, location of De Busser M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Busser M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Busser M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Busser M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Busser M, employees, financial statistics.