De Bruyn H

Contactgegevens De Bruyn H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bruyn H: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bruyn H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 6; 2910; Essen, België

Telefoon (phone): 03 667 60 60 (+32-03 667 60 60) 03 667 60 60 (+32-03 667 60 60)

Fax (fax): 03 667 10 22 (+32-03 667 10 22) 03 667 10 22 (+32-03 667 10 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bruyn H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bruyn H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bruyn H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bruyn H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bruyn H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bruyn H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bruyn H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bruyn H
Products information De Bruyn H

BTW identificatienummer (tax): BE03330749511
Ondernemingsnummer: 3004180908
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in De Bruyn H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bruyn H
(Get full report from official database of BE for De Bruyn H)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bruyn H
Addition kinds of activities for De Bruyn H

1429. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
344310. Wind- en vacuüntunnels | Wind and vacuum tunnels
27540400. Wrapper en zegel drukwerk, gravure | Wrapper and seal printing, gravure
35419912. Plasma proces metaal snijmachines | Plasma process metal cutting machines
37219901. Autogiros | Autogiros
39969901. Asfalt-viltbasis vloerbedekking: linoleum, tapijt | Asphalted-felt-base floor coverings: linoleum, carpet
51439903. Zuivel depot | Dairy depot
51990000. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec

Werken bij De Bruyn H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bruyn H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bruyn H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bruyn H. Looking for open vacancies in other companies

 • Bekister op atelier m/v (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  bekister atelier m/v regio Waregem - Oudenaarde Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...) Prefabelementen in beton assembleren en bevestigen Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones Prefabelementen in beton vervaardigen (balken, drempels, betonplaten, ...) De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) met eigen wagen (DT) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met uw eigen auto. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden. Aantal uren is bespreekbaar.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

 • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

 • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: DS TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

 • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • kinderpsycholoog (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

 • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Werner Cornette

  Type: Zelfstandige activiteit

  W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

Zoek naar antwoorden van De Bruyn H in sociale netwerken
Look for responds of De Bruyn H in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bruyn H. Laat een reactie achter voor De Bruyn H. De Bruyn H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bruyn H. Leave a respond for De Bruyn H. De Bruyn H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bruyn H op de google maps. Adres en contacten De Bruyn H
Location of De Bruyn H on the google maps. Address and contacts of De Bruyn H

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bruyn H De Bruyn H: B.L.V. | Claudy Mode | Vernaeve L | PHILIPPE NOENINCKX | LEON COENEN

Other related companies as De Bruyn H: B.L.V. | Claudy Mode | Vernaeve L | PHILIPPE NOENINCKX | LEON COENEN

De Bruyn H is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bruyn H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03330749511. Het bedrijf De Bruyn H bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 6; 2910; Essen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Bruyn H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bruyn H is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bruyn H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bruyn H, openstaande posities, locatie van De Bruyn H op de kaart.

De Bruyn H is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Bruyn H, company assigned to the tax number BE03330749511. The company De Bruyn H is located at the address: Nieuwstraat 6; 2910; Essen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dentists. Products created in De Bruyn H were not found.
The main activity of De Bruyn H is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bruyn H is not available. You also can look at reviews of De Bruyn H, open positions, location of De Bruyn H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bruyn H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bruyn H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bruyn H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bruyn H, employees, financial statistics.